Lowest price at PriceRunner

Bruunmunch – PLAY Armchair Swing Stol, Cognac Læder

FRI FRAGT PÅ DETTE PRODUKT

4.197,00kr.

small-triangle-down
small-triangle-up
worl-marker
700 M2 SHOWROOM I HERNING

Produktbeskrivelse

Vejledende Udsalgspris: 6.995, -
PLAY Arm chair Swing fra Bruunmunch Furniture er en moderne stol, med et klassisk touch. Stolen var oprindeligt udtænkt som en naturlig ledsager til PLAY-bordene, men har hurtigt udviklet sig til en linje for sig, med stole der passer til de fleste borde i det moderne hjem. Stolens omhyggeligt designede kurver, er både spændende og smukke, og giver stolen en dybdegående karakter. Hvis du vil have samlet kvalitet, komfort, lækkert design og unikt håndværk i en stol, så er PLAYchair fra Bruunmunch den rette stol. Stolen er fuldpolstret i 20 mm skum med cognac Hero læder fra Sørensen Læder A/S. Stolens skal og armlæn er lavet i 10-12 mm. krydsfinér-kerne. Armlænene er med en top af mat sortlakeret egefinér. Stolen kan fås med returdrej, som er et tilkøb til 280, - inkl. moms pr. stol.

Mål: 
Højde: 80 cm.
Bredde: 58 cm.
Dybde: 50 cm.
Siddehøjde: 45 cm.
Levering: 2-3 uger.

Ring til os nu og få en skarp pris!

Skulle der være nogen spørgsmål om produkter og priser, så ring venligst på Tlf. +45 70 236 232 eller skriv til mail@jyskmobelfabrik.dk.

Jysk Møbelfabrik hjælper gerne med din indretning samt rådgivning af møbler. Vi står gerne til rådighed ved både små som store projekter.