Lowest price at PriceRunner

Bruunmunch – PLAYchair Bar LowBack Barstol, Cognac Læder

FRI FRAGT PÅ DETTE PRODUKT

3.596,00kr.

small-triangle-down
small-triangle-up
worl-marker
700 M2 SHOWROOM I HERNING

Produktbeskrivelse

Vejledende Udsalgspris: 4.495, -
PLAYchair Bar LowBack fra Bruunmunch Furniture er en moderne barstol, med et klassisk touch. Stolen var oprindeligt udtænkt som en naturlig ledsager til PLAY-bordene, men har hurtigt udviklet sig til en linje for sig, med stole der passer til de fleste borde i det moderne hjem. Stolens omhyggeligt designede kurver, er både spændende og smukke, og giver stolen en dybdegående karakter. Hvis du vil have samlet kvalitet, komfort, lækkert design og unikt håndværk i en stol, så er PLAYchair fra Bruunmunch den rette stol. Stolen er fuldpolstret i 20 mm skum med cognac-farvet Hero læder fra Sørensen Læder A/S. Stolens skal og armlæn er lavet i 10-12 mm. krydsfinér-kerne. Armlænene er med en top af mat sortlakeret egefinér. Barstolens stel er 16 mm. mat sortlakeret stål.

Mål: 
Højde: 97 cm.
Bredde: 55 cm.
Dybde: 52 cm.
Siddehøjde: 75 cm.
Levering: 2-3 uger.

Ring til os nu og få en skarp pris!

Skulle der være nogen spørgsmål om produkter og priser, så ring venligst på Tlf. +45 70 236 232 eller skriv til mail@jyskmobelfabrik.dk.

Jysk Møbelfabrik hjælper gerne med din indretning samt rådgivning af møbler. Vi står gerne til rådighed ved både små som store projekter.