Lowest price at PriceRunner

Capri Entré Divan

FRI FRAGT PÅ DETTE PRODUKT

10.980,00DKK

small-triangle-down
small-triangle-up

Finansier dit køb

Vælg løbetid:

451 kr. pr. måned

Ved et samlet kreditbeløb på 13.725 kr. over 36 mdr.: Månedlig ydelse 451 kr. Samlede kreditomkostninger 2.484 kr. Samlet tilbagebetaling 16.209 kr. Årlig fast debitorrente 0,00%. ÅOP 11,72%. Lånet kræver kreditgodkendelse. Der er fortrydelsesret. Forudsætter betaling via Mit Sparxpres. Læs mere
worl-marker
700 M2 SHOWROOM I HERNING

Produktbeskrivelse

Vejledende udsalgspris: 16.220, -

Capri-serien fra Skipper Furniture er en møbelserie i et kubistisk look. Serien har en stringent form med vinkelrette linjer. Serien er designet af O & M Design.

Capri Entré divan/bænk er en lav, enkel og komfortabel divan/bænk som har et flot og stilrent look med stel i slebet rustfrit stål.

Mål:

Bredde: 88 cm
Højde: 34 cm
Dybde: 49 cm

Polstring: Duntop i sædepuder + polydun i rygpuder alt. koldskums-sædepuder + poylether i rygpuder. Modellen leveres med læder eller stof efter ønske.

Prisen er for divanen med Elegance semianilin læder og stel i slebet rustfrit stål. Fås med mange forskellige slags stof og læder.

Ved anden stof- eller lædertype, kontakt os for en skarp pris.

Ring til os nu og få en skarp pris ved køb af flere stk.

Skulle der være nogen spørgsmål om produkter og priser, så ring venligst på Tlf. +45 70 236 232 eller skriv til mail@jyskmobelfabrik.dk.

Jysk Møbelfabrik hjælper gerne med din indretning samt rådgivning af møbler. 
Vi står gerne til rådighed ved både små som store projekter.