Lowest price at PriceRunner

Klapbord standard 140*60 cm RBM

FRAGT: 195.00 DKK
Ryd

Fra 1.695,00DKK

small-triangle-down
small-triangle-up

Finansier dit køb

Vælg løbetid:

196 kr. pr. måned

Ved et samlet kreditbeløb på 2.119 kr. over 12 mdr.: Månedlig ydelse 196 kr. Samlede kreditomkostninger 228 kr. Samlet tilbagebetaling 2.347 kr. Årlig fast debitorrente 0,00%. ÅOP 21,09%. Lånet kræver kreditgodkendelse. Der er fortrydelsesret. Forudsætter betaling via Mit Sparxpres. Læs mere
worl-marker
700 M2 SHOWROOM I HERNING

Produktbeskrivelse

RBM Standard klapbord er et stilrent og praktisk klapbord til for eksempel kantinen, aulaen eller kurser samt større lokaler.

Let at folde sammen og sætte væk uden de optager for meget plads.

Mål 140*60 cm

Leveringstid overflader - se billeder : Standart 2 - 3 uger - Extended 3 - 4 uger

Stel inkl. justeringsskruer i sort (RAL 9005), alulak (RAL 9006) eller krom

Højde ca. 74,5 cm

Standard ABS bordkant i farverne sort, hvid og grå er muligt på alle bordplader fra Standard og Extended Programmet uden tillæg - hvis ikke angivet, vil bord og kant være ens

Testet og godkendt iht. EN 12521 og EN 527/2-3 22 mm

Melamin bordplade i bøg med ABS kant 24 mm

Laminat bordplade med ABS kant 20 mm

Laminat letvægtsbordplade med ABS kant

Laminat er en utrolig slidstærk, hygiejnisk og holdbar løsning: Laminat giver en fleksibel overflade med mange anvendelsesområder, fra traditionelle løsninger til nye kreative trends. Højtrykslaminat består af flere lag, primært dekorationspapir eller ægte træfiner, som er imprægneret med varmehærdet, syntetisk harpiks. Lagene er presset sammen under varme og højt tryk. Desuden tåler bordpladen en vis varmepåvirkning. Den robuste overflade er helt uigennemtrængelig og kræver ingen vedligeholdelse, skal blot rengøres med et mildt rengøringsmiddel.

Melamin er en slidstærk løsning, som ikke kræver nogen vedligeholdelse og er let at rengøre. Melaminpladens kerne udgøres af en spånplade, på hvilken der limes en melaminfolie og en 2 mm stødabsorberende ABS-kant. Overfladen er meget modstandsdygtig og ridsefast, og den tåler varme. Rengøres og tørres af med en fugtig klud.

Skulle der være nogen spørgsmål om produkter og priser, så ring venligst på Tlf. +45 70 236 232 eller skriv til mail@jyskmobelfabrik.dk.

Jysk Møbelfabrik hjælper gerne med din indretning samt rådgivning af møbler. 
Vi står gerne tilrådighed ved både små som store projekter.