Garderobe til institution

  Viser 1–12 af 34 resultater

  Vi har et væld af løsninger på garderobe til institution hos Jysk Møbelfabrik. De er nemme at sætte op og sammensætte således, at de fungerer på både lidt og meget plads. Vores garderobe til institution fås nemlig fra én sektion og helt op til fem. De er naturligvis lavet så børn også nemt kan tilgå deres tøj, sko, legetøj med mere.

  Se hele vores udvalg af garderobe til institution herunder, og kontakt os hvis du har brug for et skarpt tilbud. ✅

 • Se mere
 • Se mere
 • Se mere
 • Se mere
 • Se mere
 • Tilbud Se mere
 • Se mere
 • Se mere
 • Se mere
 • Se mere
 • Se mere
 • Se mere
 • Skab struktur og orden med garderobe til institution

  De fleste der har børn kender det. Der er fuld fart på de små ben, og den ryddelighed man tidligere opretholdte med hård hånd, bliver svære og svære at holde fast i. Det er pludselig umuligt at holde styr på overtøj, legetøj og gamle madpakker. Med de rette møbler, kan man dog bidrage til at opnå en eller anden form for struktur, hvor det mest nødvendige er nemt at finde når det går løs de travle hverdagsmorgener.

  De fleste familier skal ”kun” holde styr på tøj og legetøj til et par børn, men forestil dig så at holde styr på skiftetøj, vanter, huer og så videre i en institution med mange børn. Med garderobe til institution er det muligt at have faste pladser til forskellige børns medbragte ting, og herved gøre hele processen nemmere. Vores garderobe til institution findes i forskellige størrelser, og med sektioner der spænder helt fra én til fem. Møblerne er naturligvis laver i holdbare og slidstærke materialer, således at de kan holde til at mange børn gennem tiden benytter dem.

  Få garderobe til institution af mange typer

  Det er ikke kun børnehaver der kan få glæde af vores garderobe til institution. Også institutioner med ældre børn som fx folkeskoler, gymnasier og SFO’er kan med fordel drage nytte af vores garderobeløsninger. Sidder du i bestyrelsen for en fritidsklub eller måske en idrætsforening som kunne bruge ny garderobe til institution, er disse løsninger også ideelle for jer. Vi har nemlig også bænke som en del af dette sortiment, der gør tøjskifte nemmere for både eleverne i skolens idrætsomklædning, såvel som i den lokale fodboldklub.

  Desuden er omklædningsrum og garderobesituationer ofte stedet, hvor der er tid til en hyggelig snak, mens der skiftes til regntøj eller sportsuniformen trækkes på den adrenalinfyldte krop. Der kan snakkes om alt fra oplevelser gennem dagen, til hvordan træningen eller sportskampen er gået, og dette er ofte en rigtig rar afslutning på de fleste situationer.

  Garderobe til institution er et fast holdepunkt

  For mange børn er deres garderobe et fast holdepunkt, hvor de som oftest både starter og slutter deres dag i institutionen. Derudover benyttes garderobe også tit i løbet af dagen. Det er her overtøj og sko tages af om morgenen, og tages på igen når det er tid til udendørs leg, eller dagen i børnehaven går på held. Garderobe til institutioner er hermed et tilbagevendende element som børnene husker, og det er her, de føler de har noget som kun er deres eget. Trods den store struktur og overblik en garderobe giver, er man som forældre og barn dog ikke sikret mod bortløbne gummistøvler eller forsvundne vanter – den skyld må legepladsens drillenisse stadig stå for.

  Én ting er dog sikkert: Vælger I garderobe til institution fra Jysk Møbelfabrik, får i et skarpt skræddersyet tilbud, der passer præcis til jeres behov – hvad end det gælder antal børn eller specifikke krav til plads i garderobeområdet. Kontakt os på 70 23 62 32, og få et godt tilbud allerede i dag!