Møbler til erhverv

  Viser 1–12 af 1325 resultater

  Mangler du møbler til din restaurant, café eller bar? Til det kreative kontor? Eller måske til institutionen? Så brug gerne et øjeblik eller to på at udforske vores store og attraktive udvalg af møbler til erhverv.

  Der gemmer sig lidt af hvert – til virksomheder i alle størrelser.

 • Se mere
 • Se mere
 • Se mere
 • Se mere
 • Se mere
 • Se mere
 • Se mere
 • Tilbud Se mere
 • Tilbud Se mere
 • Se mere
 • Se mere
 • Se mere
 • Når komfort og branding går hånd i hånd

  Skal du indrette et kontor eller andet erhvervslokale? Så tænker du måske straks i komfort og ergonomi. Det lever vores møbler også op til. Men vores udvalg af møbler til erhverv er også sat sammen med henblik på, at de med deres design, farver og signalværdier aktivt kan indgå i den branding, som virksomheden gerne vil signalere.

  Møbler kan rigtig meget, og det vil vi meget gerne omfavne. Vi har derfor sammensat et stort udvalg af møbler til erhverv, som kan indgå i mange forskellige kombinationer – og vigtigst: give en større arbejdsglæde i dagligdagen for medarbejderne eller give lyst til mere hos gæsterne.

  Møbler til erhverv, der fordrer kreativitet

  Tænker du bedst, når du sidder behageligt? Eller har mulighed for at være i forskellige arbejdsstillinger og miljøer i løbet af dagen? Sådan er der mange mennesker, der har det, og derfor er der også et hav af forskellige arbejdsstationer og redskaber at vælge mellem blandt vores møbler til erhverv.

  Eksempler er:

   

  Står du derfor og skal indrette et mødelokale, et åbent kontorlandskab eller kreative arbejdsstationer, er du velkommen til at blive inspireret af vores løsninger.

  Kvalitetsstærke møbler til institutioner

  Når det skal være af mere praktisk karakter, har vi naturligvis også møbler til erhverv, som imødekommer dette behov. Om det er til den travle kantine, receptionen, efterskolen eller måske klasselokalet, byder vores udvalg på slidstærke og holdbare møbler, som tåler at blive udsat for slid af store som små hver eneste dag – uden nødvendigvis at gå på kompromis med den øvrige indretning og æstetik.

  Find gerne den kategori af møbler til erhverv i venstre side, som du har brug for. Har du brug for yderligere hjælp efterfølgende, eller har du en særlig forespørgsel, er du mere end velkommen til at kontakte os.

  Find møbler, der vækker appetitten

  Vi spiser med øjnene. Derfor skal de stimuleres i alle henseender. For stimuleringen af sanserne og især synet sker allerede inden, duften af maden rammer. En hyggelig atmosfære og flotte møbler er derfor med til at trække spisende gæster til på caféen eller restauranten og drikkende gæster på baren.

  Derfor kan du finde alt lige fra bløde barstole og læderstole med armlæn til komfortable cafestole, der indbyder til hyggeligt samvær samt caféborde i enkle elegante designs. Vi hjælper gerne med at sammensætte de helt rette møbler, så rammerne for den gode stemning er perfekte.

  Køb dine møbler til erhverv online hos Jysk Møbelfabrik

  Bliv inspireret i vores online univers og køb dine møbler til erhverv direkte hos os. Du er også velkommen til at ringe for et tilbud, hvis du ønsker en større sammensætning af møbler eller har nogle helt særlige ønsker til møblerne.

  Har du brug for hjælp, ringer eller sender du os selvfølgelig også blot en mail. Så sørger vi for at guide og vejlede dig, så du får købt de helt rette møbler eller skabt de perfekte rammer for dine lokaler.