Kantinemøbler

  Viser 1–12 af 357 resultater

  På denne side har vi samlet vores store udvalg af praktiske kantinemøbler i solide materialer. Ser man bort fra den enkelte medarbejders arbejdsstation, er arbejdspladsens kantineområde et vigtigt lokale hvor der bruges en del tid. Derfor er det også vigtigt, at rummets kantinemøbler og øvrige inventar er udviklet i solide materialer, der kan holde til megen brug og slid.

  Se hele vores sortiment af kantinemøbler herunder, og tøv ikke med at kontakte os hvis du har brug for råd og vejledning.

 • Se mere
 • Se mere
 • Se mere
 • Se mere
 • Se mere
 • Se mere
 • Se mere
 • Se mere
 • Se mere
 • Se mere
 • Se mere
 • Se mere
 • Praktiske kantinemøbler i slidstærke materialer

  Frokostpausen er ofte den tid på dagen, hvor dine medarbejdere har mulighed for at sætte sig ned i en rolig stund og nyde deres frokost, mens de taler om stort og småt. Kantinemøbler skal derfor være praktiske at bruge. Det skal være nemt at sætte dem op under bordet og tage dem ned igen, hvis det er sådan en funktion, I ønsker, og det skal være nemt at gøre dem rene, når frokosten er slut.

  Vores møbler er lavet i et stilrent og enkelt design. Vi forhandler kantine møbler både som sæt med borde og stole og kantineborde for sig selv. Vi har et stort udvalg af farver og materialer, så vi har helt sikkert noget, der passer ind i de fleste kantiner. Vores kantinemøbler er lavet i solide materialer, så de kan holde til at blive brugt af mange mennesker. Samtidig er det også materialer, der gør, at de er nemme at gøre rene efter brug.

  Få hjælp til indretning med kantine møbler

  Med vigtigheden af kantineområdet medfølger en stor forventning til indretning. Her skal valg af kantinemøbler balanceres således, at atmosfæren i lokalet er både afslappet og hyggelig, samtidig med at der leves op til de høje hygiejnestandarder. Dette stiller store krav til kantinemøblers funktionalitet og finish. Der skal vælges materialer som kan holde til en del daglig slid og rengøring, uden der bliver gået på kompromis med krav til design og indretningsstil.

  Jysk Møbelfabriks kantine møbler er udvalg med skarpt øje for kvalitet, design og holdbarhed. Vi har mange typer af kantineborde og kantinestole, der kan indgå i både store og mindre indretningsprojekter. Vores caféborde fås ligeledes både i runde, ovale og firkantede designs, således at de kan passe ind i mange forskellige typer rum.

  Kantinemøbler til store og små virksomheder

  Hos Jysk Møbelfabrik går vi meget op i at kunne levere løsninger, der passer til den enkelte virksomhed. Vi har derfor både kantinemøbler som sæt til små og store virksomheder. Ligegyldigt om I er en lille virksomhed og blot skal bruge et cafebord eller lignende til at have stående i køkkenet, eller I er en stor virksomhed, hvor der er lavet en kantine, har vi kantine møbler til den. Vi har desuden et fint udvalg af kantinesæt bestående af borde og stole, der nemt kan flyttes på.

  Hvis du har brug for råd eller vejledning eller har andre spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os på telefon 70 23 62 32 eller mail mail@jyskmobelfabrik.dk. Vi har været i branchen siden 1987 og har godt styr på, hvad der er vigtigt at huske, når du skal indrette jeres kantine.