Kontormøbler

  Viser 1–12 af 199 resultater

  Kontormøbler fra Jysk Møbelfabrik sikrer dig den bedste arbejdsdag

  Jysk Møbelfabrik har siden 1987 leveret kontor møbler til hele Danmark i dansk design. Vi har en stor opmærksomhed på, at vores kontormøbler er af god kvalitet og har et moderne design, at de er stilrene, ergonomiske og ikke mindst funktionelle. Det er vores måde at være med til at sikre dig og dine eventuelle medarbejder den bedste arbejdsdag.

 • Se mere
 • Se mere
 • Se mere
 • Se mere
 • Se mere
 • Se mere
 • Se mere
 • Se mere
 • Se mere
 • Se mere
 • Se mere
 • Se mere
 • Køb dine kontormøbler hos Jysk Møbelfabrik

  Hos Jysk Møbelfabrik leverer vi kontor møbler med mange muligheder. Derfor designer vi blandt andet vores møbler i forskellige farver og materialer, så de lever op til et hvert kontorlandskab, arbejdsplads eller hjemmekontor. Vi lægger især vægt på funktionaliteten af vores kontormøbler. Da kontor møbler bliver brugt mange timer hver dag, leverer vi ergonomiske møbler, hvilket betyder at stolene kan justeres og indstilles i mange forskellige positioner, og at bordene kan hæves og sænkes. Dette giver mulighed for den optimale arbejdsdag. Når vi laver kontormøbler, har vi altid dig og dem, der skal bruge møblerne i tankerne.

  Hos Jysk Møbelfabrik er vi total leverandør af kontor møbler. Det betyder, at du har mulighed for at købe alt inventar til dit kontor hos os, når du skal indrette det. Udover et bredt sortiment af borde og stole, finder du forskellige arkivskabe, udtræksskabe, kontorreoler, skillevægge, kassetter og meget mere. Det sparer dig både for tid og penge.

  Kontormøbler til hjemmet

  Kontor møbler der primært er målrettet til virksomheder, kan sagtens fungere og bruges i hjemmet. Et hæve sænkebord og en komfortabel kontorstol er lige så praktisk og vigtigt at have på hjemmekontoret som på en arbejdsplads. Det kan også være du mangler nye moderne stole til spisebordet eller accessoires, der kan give et personligt touch på indretningen i hjemmet.

  Hvis du arbejder hjemmefra på del- eller fuldtid, bør du overveje, hvor du vil have din arbejdsplads henne. Det kan godt virke overflødigt at have et hjemmekontor, når du har mulighed for at arbejde ved spisebordet, i sofaen eller på terrassen. Men ved at arbejde i uhensigtsmæssige stillinger, kan du hurtigt få smerter i nakke eller ryg, derfor er det en god løsning at anskaffe sig ergonomisk kontormøbler, så du kan du passe godt på dig selv og få en god arbejdsstilling.

  Det er en god ide at sørge for at holde hjemmekontoret adskilt fra boligen. Der er mange forstyrrede elementer der hjemme der hurtigt kan forstyrre koncentrationen. Du skal helst føle, at du går på arbejde og have mulighed for at være i et produktivt miljø. Hvis det er muligt, er det optimalt at have kontoret et sted, hvor du kan lukke døren, både når du arbejder, men også når du har fri. Hvis det ikke er muligt at holde hjemmekontoret adskilt fra resten af dit hjem, finder du et stort udvalg af skillevægge, der fysisk kan dele rummet op. Det er en nem og fleksibel løsning, så du kan opsætte dit kontor, der hvor du gerne vil have det, og stadig gå på arbejde selvom du arbejder hjemmefra.

  Leasing af kontormøbler til dansk erhvervsliv

  Hos Jysk Møbelfabrik kan vi tilbyde leasing aftaler af dine kontor møbler. Vi tilbyder fleksible og individuelt tilpassede finansieringsløsninger til det danske erhvervsliv. Ved at lease kontormøbler, har du fri kapital til andre investeringer, uden du behøver at bruge investeringsbudget eller kassekredit. Med nutidens hurtige teknologiske udvikling er det oftest mere fordelagtigt at lease, når det er tid til at investere i nyt udstyr. Med en leasing aftale er det nemt at opgradere eller udskifte udstyret. Hvis du har behov for at ændre eller opgradere noget af virksomhedens udstyr, kan du gøre det enkelt og hurtigt i hele aftaleperioden.

  Vi tilbyder leasing på alle vores produkter og har aftaler fra 24 til 20 måneder. Hvis du har spørgsmål eller gerne vil høre mere om løsninger, er du velkommen til at kontakte os.

  Få personlig rådgivning til valg af kontormøbler

  Det er vigtigt af arbejdspladens er indrettet optimalt til det arbejde, der skal udføres. Det gælder både for kontoret, storrumskontorer og hvis du arbejder hjemmefra. Når du skal vælge kontormøbler, er det vigtigt at være opmærksom på, at du og eventuelle medarbejdere har nok plads at arbejde på. Derfor skal bordet have dybde, så der er plads til at computerskærmen kan stilles i en passende synsafstand, og hvor der stadig er plads til at kunne hvile og støtte armene foran tastaturet. Derudover skal der være plads til at kunne arbejde i forskellige stillinger og udføre forskellige bevægelser. Det er essentielt, at der er mulighed for at kunne tilpasse kontormøblerne individuelt til den enkelte medarbejder.

  Hvis du er i tvivl om, hvordan jeres lokaler skal indrettes, står vi klar til at hjælpe. Med vores mange års erfaring med at fremstille og sælge møbler, er vi specialister i at rådgive og vejlede dig om valg af møbler, der passer til jeres stil og behov. Uanset om du skal indrette helt nye lokaler eller skal have moderniseret, står vi klar til at rådgive dig, så du og din virksomhed får den bedste løsning.

  Vi leverer til både små og store virksomheder. Der er dermed ikke nogen opgave, der er for stor eller lille til os. Vi har møbler i mange forskellige design og prisklasser, så der er helt sikkert noget, der matcher din virksomheds brand og budget. Kontakt os i dag på telefon 70 44 47 96 eller e- mail mail@jyskmobelfabrik.dk for et godt tilbud.

  Køb billige kontormøbler nemt og sikkert på vores webshop

  Hos Jysk Møbelfabrik kan du handle nemt og sikkert. Vores webshop er e-mærket, så du kan føle dig sikker når du handler hos os. Vi har fokus på kvalitet til fornuftige priser og høj kundeservice samt e-handel, da vi mener, at der er stor vækst inden for dette område.

  På vores webshop finder du et stort udvalg af billige kontormøbler i høj kvalitet. Vi forhandler mærker som Stouby Møbler, Andersen Furniture og mange flere og ikke mindst vores eget mærke. Hos Jysk Møbel Fabrik finder du et udvalg af stilrene og moderne kontormøbler, hvor der er stor fokus på ergonomien.

  Hvis du køber dine kontor møbler hos os, vælger du blot den variant, farve og størrelse du ønsker og lægger i indkøbskurven. Udfyld informationerne og vælg en leveringsmetode. Du kan vælge at få de bestilte møbler leveret til jeres adresse eller selv afhente dem på vores lager, der ligger ved siden af vores showroom.

  Besøg vores showroom

  Du er altid velkommen til at besøge vores 700 m2 store showroom. Du finder vores showroom på Virkelyst 80 – 82, 7400 Herning. I vores showroom finder du et bredt udsnit af varer fra vores webshop. Så har du mulighed for at se og prøve produkterne fysisk. Vi får løbende nye varer i showroomet, så du altid kan blive inspireret på ny.

  Skræddersyede løsninger til din virksomhed

  Hos Jysk Møbelfabrik producerer og leverer vi skræddersyede løsninger efter dit behov. Størstedelen af vores kontormøbler findes i flere forskellige farver, materialer, varianter og størrelser. Ud fra dine ønsker og behov bliver du vejledt, og vi finder i fællesskab den bedste løsning for dig og din virksomhed.

  Vælg ergonomiske kontormøbler

  Ergonomiske kontor møbler som fx en justerbar kontorstol og et hæve sænkebord er altafgørende og meget vigtig for din holdning og arbejdsstilling. Da ergonomiske kontormøbler kan forebygge skader i ryg og nakke, samt spændinger i kroppen, har vi hos Jysk Møbelfabrik meget fokus på ergonomi. Hos Jysk Møbelfabrik har vi et stort udvalg af ergonomiske kontorstole og hæve sænkeborde, så du både kan arbejde siddende og stående og på den måde styrke din krop og forebygge skader. Vi har mange års erfaring og har specialiseret os i at udvikle ergonomiske kontormøbler.

  Stort udvalg af kontormøbler til erhverv

  Hos Jysk Møbelfabrik går vi meget op i muligheden for at indrette og skabe liv i kontorlandskabet. Selvom det er en arbejdslads, må det gerne se pænt og indbydende ud. Vi har især stor fokus på funktionaliteten i forhold til vores kontormøbler.

  Vores kontor møbler giver mulighed for den perfekte indretning, da de har mange anvendelsesmuligheder. Eksempelvis kan vores stilrene udtræksskabe opbevare kontorartikler og være rumdeler på samme tid. Da vi bruger mange timer på vores arbejdspladser, er det vigtigt, at stolene er gode og komfortable at sidde på, at bordet kan indstilles i den perfekte arbejdshøjde og giver muligheden for at veksle mellem siddende og stående arbejdspositioner. Derudover er det vigtigt at kontorartikler kan opbevares forsvarligt og evt. låses inde. Med gode opbevaringsmuligheder kan struktur og orden på arbejdspladens øges.

  Kontormøbler til virksomhedens rum

  I vores sortiment af kontormøbler er der alt fra standart møbler til mere luksuriøse møbler, men fælles for dem alle er, at der er fokus på et stilrent og moderne design samt fleksibilitet. Dermed gør det, det muligt at skabe forskellige udtryk med vores produkter til både små og store virksomheder.

  Det er vigtigt at skabe gode rammer for dine medarbejder og kollegaer ved at indrette jeres lokaler med omtanke og sørge for at skabe de bedste arbejdsrammer. En ergonomisk arbejdsplads, en imødekommende reception til kunder og et flot konferencelokale til samarbejdspartnerne har stor værdi for medarbejderne og giver et godt førstehåndsindtryk af virksomheden. Smarte opbevaringsløsninger er både praktiske og pæne og gør det nemmere at holde orden på kontoret. Opbevaringsløsninger kan være med til at give en pæn og ryddelig arbejdsplads samtidig med, at der er overblik og styr på, hvor tingene er henne.

  Skranke og lounge møbler

  At skabe en imødekommende receptionen med en funktionel skranke, afspejler det førstehåndsindtryk du gerne vi give til dine kunder, samarbejdspartnere og medarbejdere. Hos Jysk Møbelfabrik har vi skranke i forskellige størrelser og designs, så der er noget for en hver smag. Vi har både skranker, hvor der er mulighed for at stå op eller sidde ned. Vi har også mulighed for at producere skranke ud fra jeres mål og design ønsker.

  I kan også skabe en loungestemning på arbejdspladsen med moderne loungemøbler, der fås i mange forskellige farver og former. Vi fører et bredt udvalg af møbler til loungeområder til den almindelige erhvervskunde, undervisningsmiljøer, biblioteker og mange flere. Om det er skranke eller lounge møbler I ønsker, rådgiver og hjælper vi selvfølgelig både med produktvalg, farve og materialer der passer netop til jeres behov og ønsker, så I får den perfekte løsning.

  Konference- og kantinemøbler

  Det er vigtigt at have ordentlige stole og et ordentligt bord til konferencer. Der skal være plads til, at alle kan sidde rundt om bordet samtidig med, at der er plads til en computer, diverse papirer, vand og kaffe. Derudover er det vigtigt, at alle deltagerne på konferencen har mulighed for at se hinanden, når de sidder ved bordet. Hos Jysk Møbelfabrik finder du et stort udvalg af konferenceborde og konferencestole. Vi har både små borde til fire og seks personer og store konferenceborde, hvor der kan sidde mere end otte personer. Vores konferenceborde fås i en lang række forskellige design og materialer. Det gør, at der helt sikkert er et, der passer til lige præcis din virksomheds behov.

  Frokostpausen er ofte den tid på dagen, hvor dine medarbejdere har mulighed for at slappe af og nyde deres frokost, mens de holder sig opdateret på deres kollegaers liv. Kantinemøbler skal både være komfortable og praktiske at bruge. Det skal fx være nemt at sætte dem op under bordet og tage dem ned igen, hvis I ønsker, at det er nemt at gøre rent når frokosten er slut. Vores kantinemøbler er lavet i et stilrent og enkelt design og findes i mange forskellige farver og materialer, så vi har helt sikkert noget, der passer ind i din virksomheds kantine. Kantinemøblerne er lavet i solide materialer, så de kan holde til at blive brugt. Samtidig er de lavet af materialer, der er nemme at rengøre.

  Smarte reoler og opbevaring

  Som medarbejder har man behov for tilstrækkelig plads til kontoropbevaring, så det er nemt at holde orden og struktur. Praktiske reoler og opbevaringsløsninger hjælper med at holde styr på tingene og orden på skrivebordet. I storrumskontorer er udtræksskabe velegnede, da man både kan opbevare bøger, mapper og kataloger og samtidig kan de fungere som en afskærmning i rummet. Med et reolsystem fra Jysk Møbelfabrik får i utallige kombinationsmuligheder med mulighed for almindelige eller jalousilåger, skuffer og arkivskuffer. Kassetter med hjul og lås til opbevaring under bordet findes i flere forskellige udgaver og højde.