Spisestuestole

  Viser 1–12 af 208 resultater

 • Se mere
 • Se mere
 • Se mere
 • Se mere
 • Se mere
 • Se mere
 • Se mere
 • Se mere
 • Se mere
 • Se mere
 • Se mere
 • Se mere
 • Bredt udvalg af flotte spisestuestole

  Vi har et bredt udvalg af flotte spisestuestole, eller spisebordsstole, i vores sortiment her hos Jysk Møbelfabrik. Hvis du er på udkig efter nye spisebordsstole til din bolig, så er du altså med andre ord kommet til det helt rigtige sted. Det er bare med at kigge vores udvalg igennem og se om ikke du kan finde den helt perfekte stol til dit hjem – du vil finde alt fra elegante spisebordsstole i læder til hyggelige spisebordsstole i den anerkendte nordiske stil. Du kan også finde et bredt udvalg af spisestuestole fra mærker som DAN-FORM spisestuestole, Bruunmunch spisestuestole, Andersen Furniture spisestuestole, GETAMA spisestuestole og mange flere.

  5 Tips til at vælge den perfekte stol

  Når man køber nye spisebordsstole, så er det højst sandsynligt med målet om at have dem i mange år fremadrettet. Derfor er det vigtigt, at tænke over hvilken type spisebordsstol man vælger. Her er en række punkter du kan tænke over, når du skal vælge nye spisebordsstole til dit hjem.

  1. Stolens komfort

  Først og fremmest, så er det vigtigt at tænke over stolens komfort. I de fleste familier samles familien, venner og gæster omkring spisebordet. Her kan vi sidde i mange timer af gangen, så af den grund er det naturligvis vigtigt, at stolene lægger op til at man kan sidde behageligt i stolen i flere timer af gangen. Er spisebordsstolene ikke behagelige vil det reducere mængden af tid man gider at sidde omkring bordet og det er naturligvis ikke målet.

   

  Når du skal vurdere stolens komfort, så kan du bl.a. overveje højden på stolens ryglæn, om der skal være armlæn, sædets materialer og selve siddestillingen, som stolen har. Generelt vil en høj ryg give bedre komfort og være bedre for ryggen, og sæder der er polstret eller i et blødt materiale vil være mere komfortable end sæder i plastik eller træ.

  2. Stolens materialer

  Det er også en god ide, at tænker over hvilke materialer du foretrækker. Ofte er spisebordsstole lavet i plastik eller træ, som så er polstret med skum, og stof eller læder. Hvilke materialer du bør vælge kommer an på flere forskellige faktorer og der er naturligvis ikke noget rigtigt og forkert, da det også bare er en smagssag.

   

  Du kan dog tænke levetid og bæredygtighed ind i billedet. Plastikstole vil næsten altid være meget mere skrøbelige end træstole og være dårligere i forhold til bæredygtighed. Er disse faktorer vigtige for dig, så er der altså god sandsynlighed for, at du bør holde dig fra stole i plastik. 

   

  I forhold til polstringen, som kan være i læder eller stof, så er der også store forskelle du bør overveje, hvis du gerne vil have en stol der er polstret. Fordelen ved læder er, at det er nemt at rengøre og ser eksklusivt ud. Det er til gengæld også væsentligt dyrere end stof og farvemulighederne er meget begrænset. Stof har uendelige farvemuligheder og er billigere, men det kan være meget svært at gøre rent.

  3. Skal stolen have armlæn?

  Stole med armlæn er gode, fordi de øger komforten – specielt hvis man skal sidde omkring bordet i lang tid af gangen. Vil du gerne have spisebordsstole med armlæn, så bør du dog overveje om der er plads til dem i dit hus. Er der ikke rigtigt plads, så kan du hurtigt komme til at fortryde, at du har købt spisestuestole med armlæn. Her bør du bl.a. overveje om de kan gå ind under bordet? Og hvis ikke de kan det, er der så plads til at de kommer til at stå ved siden af bordet? Kan stolene ikke komme ind under bordet på grund af armlænene, så vil de nemlig komme til at fylde meget mere end stole uden armlæn. Stole med armlæn har også en tendens til at fylde mere i bredden end stole uden armlæn – er der plads til det?

   

  Spisebordsstole med armlæn skaber en mere eksklusiv og behagelig atmosfære ved spisebordet, og lægger op til at man virkelig kan sidde behageligt. Det er bare vigtigt, at du lige dobbelttjekker om der er plads, inden du køber dem.

  4. Valg af farver

  Når det handler om hvilken farve, eller farver, som stolen skal have, så er det naturligvis en smagssag. Du bør dog overveje hvilke farver, der passer bedst ind i den resterende indretning. Spisebordsstole fanger hurtigt opmærksomheden i hjemmets spiseområde og optager meget visuel plads, så derfor er det naturligvis vigtigt, at de passer godt ind i indretningen. 

   

  I forhold til farverne kan du også overveje de forskellige aspekter af stolen, da det kan gøre din søgning nemmere. Vil du gerne have, at selve stolen har naturlige træfarver og stolens stofbetræk så er meget farverige? Eller er du på udkig efter et meget minimalistisk og elegant udtryk?

  5. Pris

  Sidst men ikke mindst, så kan man naturligvis heller ikke undgå, at økonomien spiller en rolle. For at være sikker på, at du ikke ender med at bruge meget mere end du har råd til, så er det altså en god ide, at overveje hvor mange penge du vil bruge på de nye spisebordsstole.

   

  Når du har overvejet disse forskellige faktorer, så er det bare med at kigge vores udvalg igennem, så du kan finde de perfekte spisebordsstole til dit hjem.

  Skab et fantastisk spiseområde

  Når man køber nye spisestuestole, så er det naturligvis oftest meningen, at de skal være en del af det spiseområde man vil skabe i hjemmet. Vi bruger ekstremt mange timer ved hjemmets spiseområde og derfor er det vigtigt, at man virkelig får skabt et fantastisk spiseområde, som kan lægge op til utallige og uforglemmelige stunder med familie og venner. Spisebordsstolene spiller en stor rolle i spiseområdet, men der er også mange andre faktorer, som er vigtige. Her er en liste over de ting, som du bør tænke over, når du vil skabe et fantastisk spiseområde hjemme hos dig.

  1. Hvor stort skal spisebordet være? Skal det være rundt eller firkantet? Hvilke materialer skal det være lavet af?
  2. Hvordan skal spisebordsstolene se ud? Høj eller lav ryg? Skal de være med armlæn?
  3. Skal spiseområdet have et blødt tæppe?
  4. Hvor kraftig skal belysningen være?
  5. Husk på kunst og personlige genstande, der skaber personlighed ved spiseområdet.