Hæve sænke bord

  Viser 1–12 af 27 resultater

  Hos Jysk Møbelfabrik er det meget vigtigt for os, at vores møbler er komfortable at bruge. Derfor er det omdrejningspunktet for vores hæve sænke borde. Vi har et stort udvalg af hæve sænke borde med tilhørende plade. Størstedelen af vores hævesænkeborde er elektriske, hvilket giver dig mulighed for en hurtig indstilling i den korrekte arbejdshøjde, uanset om du foretrækker at arbejde siddende eller stående eller veksle mellem disse.

 • Se mere
 • Se mere
 • Hæve sænkebord 160 cmSe mere
 • Se mere
 • Se mere
 • Hvidt Hæve SænkebordSe mere
 • Se mere
 • Se mere
 • Se mere
 • Se mere
 • Se mere
 • Se mere
 • Hæve sænke bord fra Jysk Møbelfabrik

  Vores sortiment af hæve sænke borde findes i mange forskellige størrelser og former, som passer ind på enhver arbejdsplads og hjemmekontor. Vi har hos Jysk Møbelfabrik fokus på et stilrent og modernet design, og vi garanterer, at det sammen med stabilitet og løfte evne går op i en højere enhed, samt giver dig de bedste arbejdsforhold, arbejdsmiljø og tilfredshed.

  Hos Jysk Møbelfabrik kan du købe hæve sænke borde med standardmål, dog tilbyder vi også at skræddersy dit hæve sænkebord, så det passer til dine ønsker og behov. Vi kan tilbyde bordplader i forskellige overflader, former og mål, så du får lige præcis det hæve sænke bord, der passer til dig og din arbejdsplads. Vi tilbyder også dobbelt hæve sænke borde, kaldt bench hævesænkebord. Her får du to borde med et stel. De to borde er selvstændige og kan hæves og sænkes uafhængigt af hinanden.  Med et bench hæve sænke bord har du mulighed for at skabe en fleksibel arbejdsplads med to selvstændige borde. Fordelen ved et bench hævesænkebord er, at du kun har et stel og har muligheden for en for at skabe flere gode og ergonomiske arbejdspladser, på mindre plads. For at få lidt privatliv og dæmpe lydniveauet, kan du med fordel tilkøbe en funktionel skillevæg. Du finder et stort udvalg af smarte og funktionelle skillevægge hos os.

  Vælg det rigtige hæve sænke bord

  Vores sortiment består af hæve sænke borde, der både er funktionelle, holdbare og har fokus på ergonomien. Et hævesænkebord er ideelt til kontorer, hjemmekontorer, receptioner og arbejdspladser, hvor der er behov for et skrivebord. Du kan med fordel også købe et hæve sænkebord til det private kontor i hjemmet, hvor der fx bliver arbejdet, lavet lektier eller tegnet, da det i det private også er vigtigt med ergonomisk korrekte arbejdsstillinger. Fordelen ved et hæve sænke bord er, at det nemt og hurtigt kan tilpasses til den enkelte medarbejder, også hvis der er flere, der benytter det samme skrivebord.

  Noget af det første du skal finde ud af er, hvilken størrelse dit eller dine hæve sænke borde skal have. Hvor meget plads har du til rådighed på arbejdspladsen eller hjemmekontoret, og hvor meget bordplads har du brug for?

  Hæve sænke borde til mindre arbejdspladser

  Til de mindre arbejdspladser, kan der med fordel vælges en bordplade på 80 x120 cm, det er en størrelse, der giver mulighed for at have eksempelvis computer stående og stadig have arbejdsplads på skrivebordet. I denne størrelse findes bordene både som fritstående modeller og til vægmontering. Et vægmonteret hæve sænkebord er også en god løsning på en mindre arbejdsplads, da det frigiver gulvareal og giver mulighed for udnyttelse til reoler. Derudover kan lokalet virke større, når der ikke er bordben på gulvet. Fordelen ved de væghængte hæve sænke bord er, at de er pladsbesparende og diskrete.

  Det er også en mulighed at vælge et hæve sænkebord med ét ben. Det giver lokalet mere åbenhed og et andet look, da der er færre ben. Når du vælger et vægmonteret hæve sænke bord er det vigtigt, at du er opmærksom på væggens beskaffenhed. Du har til dette formål mulighed for at tilkøbe og montere en kabelbakke.

  Hæve sænke borde til større kontor

  Den størrelse på hæve sænkeborde, der typisk bruges på et kontor er omkring de 120 x 240 cm. med to søjler på stellet. Disse hæve sænkeborde kan både anvendes som arbejdsbord til din computer eller som et lille mødebord. Med denne størrelse hæve sænkebord får du masser af bord- og benplads, hvilket er optimalt, hvis du ofte har gang i flere opgaver på en gang. Med al den bordplads er der både plads til computeren, mens man samtidig kan sidde og udføre manuelt arbejde ved siden af. Du har også god mulighed for at have to skærme stående, uden du kommer i pladsmangel. Vores hæve sænke borde har en bæreevne på op til 150 kg.

  Hæve sænke borde i forskellige former og farver

  Når du skal købe et hæve sænke bord fra Jysk Møbelfabrik, kan du vælge mellem mange forskellige størrelser, farver og former. Hos Jysk Møbelfabrik har vi et stort sortiment, hvilket giver dig mulighed for at finde netop det hæve sænkebord, der både passer til dine behov og din arbejdsplads.

  Når det kommer til selve borpladens form, kan du ligeledes vælge imellem forskellige varianter. Der er den klassiske rektangulære form findes med eller uden centerbue. Fordelen ved en centerbue er, at lige meget hvordan du sidder og arbejder, vil du altid sidde optimalt ved skrivebordet. Derudover giver det også støtte til dine håndled og underarmene, når du skriver på dit tastatur. Du har mulighed for at vælge en hjerteformet brodplade, en trapez form eller et hjørnevendt bord. Der er i langt de fleste bordplader lavet kapelhuller, så du har mulighed for at trække kabler op til fx din computer og lys.

  Vores hæve sænke borde findes med forskellige typer stel og bordplader i forskellige størrelser og materialer, så du alt efter funktionalitet og smag kan vælge det bord, der passer bedst til din ønsker og behov.

  Hvad er et hæve sænke bord?

  Et hæve sænke bord er et justerbart skrivebord, der via. el-betjening, fx en fjernbetjening, kan tilpasses brugerens højde. Hæve sænke borde har yderligere den fordel, at du kan variere din arbejdsstilling gennem arbejdsdagen. Du kan nemt og hurtigt komme op at stå, samtidig med at du får en mere ergonomisk arbejdsstilling når du sidder ned.

  Hvorfor skal du investere i et hæve sænke bord?

  Hvis du vælger et hæve sænkebord, kan du forbrænde op til 250 kalorier om dagen, alene ved at skifte arbejdsstilling fra siddende til stående og omvendt. Der er også mange, der oplever en øget koncentrationsevne når de står op og arbejder. Der er flere gode grunde til at investere i et hæve sænkebord frem for et traditionelt skrivebord. Hævesænkeborde forbedrer generelt din sundhed, giver færre sygedage og meget mere.

  Det giver en øget energi, der er med til at forbedre arbejdsindsatsens og forbedrer dit velvære og tilfredshed. Udover at det giver gode sundhedsmæssige egenskaber, får du også et godt kontorforhold med moderne og flotte hæve sænke borde i høj kvalitet.

  Vores hæve sænke borde er lavet med en energisparende funktion og udført i høj kvalitet, dette sikrer en lang levetid og ubesværet brug. Derudover er alle vores elektriske hæve sænkeborder CE-mærket i samarbejde med Teknologisk Institut.

  Arbejd mere ergonomisk

  Da kroppen er skabt til at bevæge sig, er det vigtigt, at du på arbejdspladsen har mulighed for både at sidde ned og stå op, når du arbejder. Hvis du bevæger dig mere når du arbejder, får du det bedre og arbejder mere effektivt. Det er her et ergonomisk hæve sænkebord er attraktivt og funktionelt, da det giver mulighed for at variere dine arbejdsstillinger. Dette mindsker ligeledes risikoen for ømme skulder, nakke, ryg og håndled i løbet af en arbejdsdag.

  Når du veksler mellem siddende og stående arbejdsstillinger, mindsker du også risikoen for arbejdsskader. Det anbefales at dit hæve sænkebord er i en sådan højde, at dine albuer er i en vinkel på 90 grader. Dette gør sig gældende både når du sidder og står.

  Find det rette tilbehør til dit nye hæve sænke borde

  Når du har fundet det ønskede hæve sænke bord, er det også relevant at huske tilbehøret, der gør det nemmere at holde orden på skivebordet, arbejdspladsen og hjemmekontoret. Med det rigtige tilbehør, kan du optimere din bordplade. Eksempelvis er en udtræksskuffe en optimal løsning at tilkøbe, denne sikrer, at du hele tiden har dine kuglepenne og andre vigtige ting lige ved hånden. Det er også en god ide at tilkøbe en kabelbakke, så du kan holde styr på og gemme ledninger fra fx skærmen væk.

  Find den rigtige kontorstol

  Når du køber et ergonomisk hæve sænkebord, er det vigtigt, at du sørger for at have en komfortabel kontorstol. Hvis du er på udkig efter en ny kontorstol til dit hæve sænkebord, kan vi også hjælpe dig med dette. Vi har et stort udvalg af forskellige kontorstole, der er designet til, at du sidder komfortabelt på den igennem hele arbejdsdagen.

  Køb dit hæve sænke bord online

  Her på vores webshop finder du et stort udvalg af moderne hæve sænkeborde i høj kvalitet. Vi udvælger og producerer nøje vores hæve sænke borde, så du altid kan være sikker på at få produkter i høj kvalitet. Du kan nemt og hurtigt købe dit nye hæve sænkebord hos os. Du lægger blot den ønskede model i indkøbskurven og går videre til levering- og betalingsmetode. Du kan få dit nye hæve sænke bord leveret til din adresse eller afhente det på vores lager.

  Få personlig rådgivning

  Hos Jysk Møbelfabrik står vi altid klar til at hjælpe dig med indretningen samt rådgive dig omkring valg af møbler. Vi står til rådighed ved både små og store projekter, så du kan opnå det ønskede resultat. Hvis du skulle have nogen spørgsmål angående vores produkter eller priser, er du velkommen til at ringe til os på tlf.: 70 236 232 eller skrive til mail@jyskmobelfabrik.dk. Du er også altid velkommen til at kigge forbi vores showroom. Her står vi klar til at vise dig vores udvalg af hæve sænkeborde og mange andre kontormøbler og kan svare på dine spørgsmål.