Om Jysk Møbelfabrik

Jysk Møbelfabrik er en virksomhed drevet af passion for møbler. Vi vil levere kvalitet til en god pris, og samtidig bestræber vi os på at have en af Danmarks bedste kundeservices. Dette kendetegner i høj grad Jysk Møbelfabrik, hvor vi virkelig vil kunderne det bedste – sammen finder vi altid en tilfredsstillende løsning. Vi sælger både møbler til erhverv- og privatkunder, hvor vores sortiment altid indeholder de nyeste trends både inde for mode men også indenfor komfort og innovation.

Bæredygtigt fokus

Vi tror på bæredygtighed, og derfor undgår vi hos Jysk Møbelfabrik overbrug af emballage. Det betyder også, at vi genbruger papkasser til forsendelser. Man vil derfor kunne opleve at få en papkasse, som ikke syner at indeholde ens bestilte produkt. Vi prøver i størst muligt omfang at benytte miljørigtig indpakning til alle vores forsendelser.

En del af ONJ-koncernen

Jysk Møbelfabrik er ejet og drevet af ONJ.dk koncernen. Historien strækker sig helt tilbage til 1987, hvor koncernen sidenhen har beskæftigede sig med import, finansiering, ejendomsinvestering, markedsføring, møbelsalg og meget mere – med andre ord en veletableret koncern, som har drevet forretning i mange brancher.

Vi sidder klar

Ring og få et bedre tilbud

70236232
Kundeservice
Mail for tilbud:mail@jyskmobelfabrik.dk