Institutionsmøbler

  Viser 1–12 af 144 resultater

  Jysk Møbelfabrik leverer institutionsmøbler i rigtig høj kvalitet. Møblerne er udviklet til institutioner og der er lagt vægt på den høje kvalitet, der sikrer lang levetid, samt naturligvis sikkerheden i det daglige brug. Designstrukturen på vores institutionsmøbler er enkel, således at den passer ind i langt de fleste former for stile og indretning.

  Dyk ned i vores store sortiment her på siden, og kontakt os hvis du har brug for et skarpt tilbud. ✅

 • Se mere
 • Se mere
 • Se mere
 • Se mere
 • Se mere
 • Se mere
 • Se mere
 • Se mere
 • Se mere
 • Se mere
 • Se mere
 • Se mere
 • Optimal udvikling via institutionsmøbler

  Det miljø som børn færdes i, er med til at forme og udvikle dem. Derfor er det vigtigt at institutionsmøbler i børnehaven eller SFO’en, samt det fysiske og æstetiske miljø, er helt i top. Det giver bedre rammer for indlæring, udvikling, trivsel og sundhed samt et bedre arbejdsmiljø for de ansatte pædagoger. Desuden vil det give både børnene og de voksne en bedre hverdag.

  Hos Jyskmøbelfabrik kan vi ikke stå for at opfylde den æstetiske og pædagogfaglige del. Til gengæld kan vi levere institutionsmøbler som fx pædagogiske møbler, børnehavemøbler, vuggestuemøbler, basismøbler, skolemøbler og læringsmiljøer. Da vi desuden har en del års erfaring med indretning af forskellige typer rum og virksomheder, hjælper vi gerne med indretning af jeres institution, ganske uforpligtende.

  Institutionsmøbler med fokus på ergonomi

  Mens børn vokser og udvikler sig, er det ikke kun vigtigt at deres hjerne og læring stimuleres. Det er mindst ligeså vigtigt, at de leger og udvikler sig under sunde og ergonomiske forhold. Derfor er vores institutionsmøbler skabt med fokus på trivsel for børn og pædagoger. Sideløbende har møblerne til formål at forbedre indlæringen mens børnene bruger dem. Læring gennem leg og sjov er ofte mere motiverende, og her bidrager Jysk Møbelfabriks institutionsmøbler særdeles godt.

  Vi er fuldstændig indforståede med, at der er budgetter der skal overholdes, og at tilgængelig plads har en del at sige i forhold til hvilke institutionsmøbler der vælges. Derfor ønsker Jysk Møbelfabrik, i samarbejde med jer, at sætte fokus på at få det bedste ud af jeres idéer og rum, set i forhold til jeres budget. Ring til os på 70 23 62 32, og få en uforpligtende snak med vores eksperter om jeres muligheder og behov, der herudfra vil lave et skræddersyet, og ligeledes uforpligtende, tilbud.

  Holdbare og brugssikre institutionsmøbler

  Ud over ergonomi, sundhed og optimal læring, er det naturligvis også vigtigt at institutionsmøbler har en stærk holdbarhed, og heraf er sikre at bruge for børn. Vores institutionsmøbler er produceret i stærke materialer, der kan holde til dagligt brug i institutioner gennem mange år. Møblerne er yderligere slidstærke, så de kan holde til grundig rengøring på daglig basis, så den optimale hygiejne opretholdes.

  Har I brug for institutionsmøbler til større børn eller uddannelsesinstitutioner anbefaler vi at tage et kig på vores produktgruppe Undervisning. Her finder I møbler der er specielt udviklet til brug af større børn og unge mennesker.

  Skulle der være nogen spørgsmål om produkter og priser, så ring venligst på Tlf. +45 70 23 62 32 eller skriv til mail@jyskmobelfabrik.dk.

  Jysk Møbelfabrik hjælper gerne med din indretning samt rådgivning af møbler. Vi står gerne til rådighed ved både små som store projekter.