Skolemøbler

  Viser 1–12 af 109 resultater

  Skolemøbler skal være slidstærke og holdbare, da de på daglig basis bliver udsat for brug af slidt, af store som små. Derfor er Jysk Møbelfabriks udvalg af skolemøbler udvalgt med skarpt fokus på både materialevalg og designs, da skolens stole og borde også gerne skal passe ind i den øvrige indretning.

  Du finder hele vores udvalg af skolemøbler herunder. Får du brug for vejledning eller et godt tilbud på et større parti møbler til en skole, kan du fange os på telefon 70 23 62 32 eller mail mail@jyskmobelfabrik.dk.

 • Tilbud Se mere
 • Se mere
 • Se mere
 • Se mere
 • Se mere
 • Se mere
 • Se mere
 • Se mere
 • Se mere
 • Se mere
 • Se mere
 • Se mere
 • Øget koncentration med optimale skolemøbler

  Når man går i skole og skal lære rigtig mange ting i løbet af en dag, er god koncentration og evnen til at holde fokus alfa og omega. Der er rigtig mange ting der spiller en rolle i forhold til dette, men et parameter som skolen selv kan gøre noget ved er valg af skolemøbler. De fleste kender til at sidde dårligt på en hård stol med ukomfortabelt ryglæn og den syrende fornemmelse i ryggen når bordet ikke passe i højden. Det er i disse situationer afsindigt svært at fokusere på andet end den ringe siddekomfort, og de påvirkninger det tydeligt har på kroppens ergonomi. Derfor er det nemt at sætte sig ind i skoleelevers koncentrationsbesvær, når de dag ud og dag ind bruger mange timer siddende ved skolemøbler i klasselokalet.

  Med de helt rigtige skoleborde og skolestole, der kan justeres og tilpasses til den enkelte elev, er man med til at øge kvaliteten af undervisningen. Det skyldes blandt andet, at eleven ikke kommer til at fokusere på om bordet er for højt eller for lavt, om stolen er ukomfortabel eller om bordet vipper når vægtpåvirkningen ændres. På denne måde bidrager ordentlige og ergonomiske skolemøbler til at fokus flyttes hen på læring og deltagelse i undervisningen. Dette vil i sidste ende have en positiv effekt på både eleven selv, men også underviseren og de øvrige elever, da man undgår at denne form for uro spreder sig ud i klassen.

  Har du brug for institutionsmøbler til SFO, børnehave eller vuggestue har vi et stort udvalg til dette formål – i samme høje kvalitet.

  Forskellige skolestole til klasselokalet og aulaen

  Selvom størstedelen af de fleste elevers skoledag foregår på en fast plads, ved faste skolemøbler, i et klasselokale, forekommer det også jævnligt, at man skal til fælles orienteringer med andre dele af skolen. Derfor er det vigtigt, at skolens sortiment af skolestole varierer afhængigt af formål og situation.

  I klasselokalet er det yderst vigtigt, at skolestolen kan justeres i højde afhængigt af den individuelle elev, og at ryglænet støtter op om ryggens ergonomi på bedste vis. Hjul er i mange tilfælde også praktisk, men husk at vælge en skolestol hvor hjulene kan låses, så eleverne ikke forstyrres og skaber unødig uro, ved at stolen ruller rundt hele tiden.

  I skolens fælleslokaler, kantine og aula, hvor eleverne ofte sidder der kortere tid ad gangen, kan man med fordel vælge skolestole som er lette at flytte på, og nemme at stable ovenpå hinanden når de ikke bruges. Her behøver man nødvendigvis ikke vælge en stol med lige så høj fokus på ergonomi, hvis ikke eleverne sidder her i flere timer hver dag.

  Undgå skader med ergonomiske skoleborde

  Udover stole er også skoleborde vigtige hvad angår skolemøbler. Ligesom med stolene har vi også borde med og uden hjul i vores sortiment. Dog anbefaler vi omvendt brug af hjul ved skoleborde end ved stolene. Ved elevernes faste studieplads er det en klar fordel at skolebordet ikke har hjul monteret, også selvom de kan låses. Det giver i høj grad højere stabilitet at bordet har faste ben at stå på. Skoleborde med hjul under tjener dog et godt formål når borde skal flyttes frem og tilbage, da man på denne måde undgår tunge og unødige løft.

  En anden vigtig ting at overveje når man vælger skolebord, er hvilke elever som skal bruge dem, samt det gennemsnitlige spænd i højde. Elever i indskoling er ret ofte ikke lige så høje som dem i udskolingen, og har derfor vidt forskellige behov. Meget kan gøres via justering på skolestolen, men på et tidspunkt vil benene begynde at svæve i luften, hvilket er til stor irritation for eleven. Sørg derfor at vælge forskellige borde til indskoling, mellemtrin og udskoling. En uundværlig faktor på skoleborde er også funktionen som gør, at stolen kan ”hænges” på bordet, således at rengøringspersonalets arbejdes gøres lettere og mere effektivt.