Receptionsdisk

  Viser 1–12 af 40 resultater

  Trænger hotellet til en ny og indbydende skranke? Eller er du på udkig efter en receptionsdisk, der matcher kontorets visuelle identitet? Så tag gerne og brug et øjeblik på at gå på opdagelse i vores store og moderne udvalg af receptionsdiske.

  Der er receptionsdisk i forskellige designs og i forskellige størrelser.

 • Se mere
 • Tilbud Se mere
 • Se mere
 • Se mere
 • Se mere
 • Se mere
 • Se mere
 • Tilbud Se mere
 • Se mere
 • Se mere
 • Se mere
 • Se mere
 • Byd velkommen med en flot receptionsdisk

  Et flot og professionelt velkommen skaber et godt førstehåndsindtryk. Dette kan en receptionsdisk i et flot og moderne design være medvirkende til. Dette er i hvert fald udgangspunktet for vores udvalg af receptionsdiske, der fås i klassiske, kreative og minimalistiske designs.

  Med en receptionsdisk til hotellet, kontoret eller servicevirksomheden kan du sætte den stemning eller det indtryk, som du gerne vil give til udefrakommende. Om de så er gæster eller samarbejdspartnere.

  Få en receptionsdisk, der ikke kun ser godt ud

  En flot receptionsdisk er et flot velkommen. Det er også en flot arbejdsstation for den eller de medarbejdere, der er tilknyttet receptionen. Men, udover at leve op til de æstetiske linjer i virksomheden, skal den naturligvis også byde på gode ergonomiske løsninger og være i materialer, der holder til det daglige slid.

  Alt dette har vi haft fokus på i udviklingen og designet af vores receptionsdiske. Lige fra de mest simple og diskrete diske til de mere vovede og kreative. Er der behov for det, ser vi også gerne på en anden udformning, så den specifikke receptionsdisk imødekommer de specifikke behov, som du eller medarbejderen har.

  Receptionsdiske med plads til én eller flere

  Har du brug for en lille receptionsdisk til kontoret med plads til en enkelt medarbejder? Eller skal der gerne være plads til flere arbejdsstationer i forbindelse med modtagelse af gæster på hotellet? Vores diske er meget nemme at tilpasse og enkle at indrette med.

  Vi har nemlig flere forskellige designs, som byder på alt lige fra minimalistiske og mindre diske til én medarbejder samt større receptionsdiske med mulighed for integrering af endnu en arbejdsstation.

  Alt efter hvad der virker mest harmonisk og æstetisk pænt i dine lokaler, har vi en løsning, der imødekommer det. Selv hvis du ikke skulle finde en disk, der stemmer fuldstændigt overens med dine behov og ønsker, vil vi gøre vores bedste for at skabe en tilpasset løsning.

  Så kan der bydes velkommen efter virksomhedens ånd.

  Lad os hjælpe med at skabe en professionel velkomst

  Vi brænder for at hjælpe erhverv med at skabe et arbejdsmiljø, der er kreativt og professionelt stimulerende. En flot, moderne og funktionel receptionsdisk er et godt skridt på vejen dertil.

  Er du i tvivl om, hvilke visuelle træk du gerne vil gå efter, eller hvor meget det funktionelle også skal fylde eller tage sig ud, er vi her for at hjælpe dig. Både online i form af mail og telefon men også fysisk i vores showroom i Herning, hvor vi står klar til at lytte og fortælle nærmere.

  Vi skræddersyr gerne en løsning til dig ud fra mål og designønsker, så du ikke behøver gå på kompromis.

  Kontakt os for et uforpligtende og personligt tilbud.