Kontorstole

  Viser 1–12 af 64 resultater

  Hos Jysk Møbelfabrik har vi et bredt udvalg af kontorstole. Vores sortiment indeholder alt fra den klassiske kontorstol til den avancerede gamerstol. I takt med at samfundet byder på mere og mere stillesiddende arbejde, er det vigtigt, at man prioriterer en ordentlig kontorstol. Vi har moderne ergonomiske kontorstole, hvor man opnår den mest optimale siddestilling.

  Har du brug for vejledning til din næste kontorstol? Det kan være en svær beslutning at vælge den helt rigtige kontorstol, men vores engagerede medarbejdere sidder klar til at hjælpe dig! Tag derfor hellere end gerne kontakt til os – sammen finder vi den bedste løsning til dig eller din arbejdsplads. Du kan fange os på telefon 70 23 52 32 eller på mail: mail@jyskmobelfabrik.dk

 • Se mere
 • Se mere
 • Se mere
 • Tilbud Se mere
 • Se mere
 • Tilbud Se mere
 • Se mere
 • Se mere
 • Canadian KontorstolSe mere
 • Se mere
 • Se mere
 • Se mere
 • Bedre arbejdsmiljø

  En god kontorstol sikrer den bedste arbejdsdag for dine medarbejdere. Ønsker du at dine medarbejdere skal præstere bedst muligt på arbejdspladsen? Så spiller en god kontorstol en stor rolle. Hvis man sidder ordenligt, oplever kroppen ikke det samme irritationsmoment, og man behøver ikke at skifte stilling lige så ofte. Hvis dine medarbejdere tit døjer med rygproblemer, ondt i nakken eller noget tredje, så vil der være meget at hente med nye og mere ergonomiske kontorstole. Du vil som arbejdsgiver opleve bedre arbejdsmiljø, fornyet energi og formentlig færre sygemeldinger. Hos Jysk Møbelfabrik vægter vi udover funktionalitet også design, og derfor skal vores kontorstole også være pæne. Vi ved, at indretningen hos mange betyder meget, og vi ser ikke nogen grund til, at kontorstole ikke skal være pæne og indbydende. Vi ønsker at levere en komplet løsning til din arbejdsplads, hvor du har mulighed for at få et bedre arbejdsmiljø.

  Kontorstolens ergonomi er en afgørende faktor

  Lige så vel som der ofte stilles høje krav til ansatte på en arbejdsplads, bør der også stilles høje krav til ergonomi. Ordet betyder egentlig samspil mellem mennesker og andre elementer – her en kontorstol. Det handler altså om at opnå den bedste ergonomi med en udefrakommende faktor. Med korrekt ergonomi vil du opleve optimering af præstationsevne og forebygge arbejdsrelateret lidelser forbundet med stillesiddende kontorarbejde. Hos Jysk Møbelfabrik lægger vi altid vægt på, at vores møbler er designet, så de er ergonomisk korrekte, og kan tilpasses til alle. Vores kroppe skal holde i mange år, og derfor spiller ergonomi en stor rolle i dagligdagen, når vi udfører ensidigt gentaget arbejde.

  Gamer kontorstol – opnå en komplet indlevelse

  Når man bruger meget tid på at spille computer, er det vigtigt, at det elektroniske udstyr er i orden. En mindst lige så afgørende og vigtig faktor i den bedste spilleoplevelse er din stol. Måske du kender at være dybt koncentreret i et afgørende moment i et spil, men du er irritereret over din stol eller siddestilling. For at opnå den fulde komplette gamer indlevelse bør du derfor have din gamerstol i orden. Vi har et godt udvalg af forskellige gamerstol, hvor den rette ergonomi er i højsædet. Vores gamerstole er lavet i slidstærk kvalitet, har trinløse indstillinger og kommer med støttende puder. Er du klar til at tage dit spil til næste niveau og forbedre din performance?