Hæve sænke stel

  Viser 1–12 af 43 resultater

  Hæve sænke stel fra Jysk Møbelfabrik

  Hos Jysk Møbelfabrik går vi meget op i, at vores møbler er behagelige at bruge. Det gælder ikke mindst for vores hæve sænke stel, hvor du har muligheden for at indstille bordet til lige præcis den højde, der passer bedst til dig, når du arbejder. Lige meget om du foretrækker at stå op eller sidde ned og arbejde eller kombinere det, har vi et stel til hæve sænkebord med en indstilling, der passer til dig.

  Vores hæve sænke stel er designet til at være ergonomisk korrekt. Derfor er det vigtigt, at de også er nemme at anvende. Vores stel til hæve sænke borde passer ind på enhver arbejdsplads, der lægger vægt på at give dig eller dine medarbejdere de bedste arbejdsforhold. Et hæve sænke stel er også optimal til dig, der har et hjemmekontor og til brug i privaten, hvor der fx bliver lavet lektier mm.

 • Se mere
 • Se mere
 • Se mere
 • Se mere
 • Se mere
 • Se mere
 • Se mere
 • Se mere
 • Se mere
 • Se mere
 • Se mere
 • Se mere
 • Vores professionelle elektriske hæve sænke stel, giver en sikker og stabil arbejdsplads og skaber derved et bedre arbejdsmiljø, da der er mulighed for gode arbejdsstillinger og derved også bedre mulighed for fordybelse og koncentration. Det gør den både dig selv og medarbejdere tilfredse, og mulighed for at yde mere og have færre sygedage.

  Skab dit eget skrivebord med et hæve sænke stel

  Med et hæve sænke stel kan du skabe dit helt eget personlige skrivebord. Fordelen ved at købe et hæve sænke stel frem for et stationært stel, er muligheden for at justere højden på bordet, så arbejdshøjden kan tilpasses til dig. Så har du altid et skrivebord, der kan indstilles i en passende højde, hvis du fx behov for at sidde på en fitness bold eller en anden stol i løbet af din arbejdsdag. På den måde kan du hurtigt indstille dit bord, og bevarer en god og ergonomisk arbejdsstilling. Du har også mulighed for hurtigt at veksle mellem siddende og stående arbejdsstillinger. Det giver dig de bedste forudsætninger for en god og ergonomisk arbejdsdag

  Uanset hvor mange timer du bruger ved dit skivebord, vil vi anbefale, at du anskaffer dig et hæve sænke stel, da det netop giver muligheden for en ergonomisk korrekt arbejdsstilling. Et bord med hæve sænke stel er med til at forbygge smerter i ryg, nakke og arme, når du arbejder, da du kan indstille det i den korrekte højde.

  Vælg det rigtige hæve sænke stel

  I vores sortiment finder du et bred udvalg af hæve sænke stel i forskelige størrelser, farver og designs. Inden du vælger et stel, skal du tage stilling til, hvilke behov du har til skrivebordet. Er det et lille skrivebord du har brug for eller har du eller din virksomhed behov for et stort skrivebord med meget arbejdsplads. Uanset om du leder efter et stel til et lille eller stort skrivebord, er det optimalt at vælge bordpladen først, da denne har betydning for størrelsen af hæve sænke stellet.

  Valg af bordplade

  Hos Jysk Møbelfabrik har vi et stort udvalg af bordplader og kan også lave bordplader efter specialmål med lige netop den overflade og kanttype du ønsker. Vi har standard plader med kort leveringstid i laminat sort og hvid, samt bøg og ahorn. Når du har fundet ud af, hvor meget arbejdsplads du har behov for, kan du vælge imellem forskellige bordplade former. Vi kan tilbyde rektangulære bordplader med og uden centerbue, hjerteformet, trapez og hjørnevendte. De fleste af vores bordplader leveres med huller til kabler.

  Hvis du vælger en bordplade med centerbue, får du en bedre støtte til armene når du skriver på tastaturet. Ved valg af en bordplade til hjørnet får du også en bedre støtte. Derudover er en hjørnebordplade også større end fx en lige bordplade. På den måde udnyttes pladsen bedre, og giver dermed mere arbejdsplads.

  Valg af hæve sænke stel

  Hvis du bruger mange timer ved skrivebordet i løbet af en arbejdsdag, er det essentielt at have muligheden for at ændre og variere din arbejdsstilling og arbejdshøjde i løbet af dagen. Hos Jysk Møbelfabrik har vi mange forskellige varianter af hæve sænke stel af høj kvalitet til gode priser.

  Vores hæve sænke stel fås i forskellige farver, så du nemt kan finde en farve, der passer til din valgte bordplade. Når du skal vælge et stel til hæve sænkebord, skal du være opmærksom på, hvor mange kilo det skal kunne bære. Vi har hæve sænke stel med store bæreevne, der kan bære op til 150 kg. Det er vigtigt, at benene på stellet er så langt ude ved kanten af bordpladen som muligt, da det giver en bedre stabilitet.

  Vores udvalg af hæve sænke stel består blandt andet af vægmonterede løsninger, stel med et ben og stel med to og tre ben. Fælles for alle vores hæve sænke stel er, at de er i høj kvalitet og giver dig mulighed for at justere dem individuelt til den enkelte medarbejde, så de får en optimal arbejdsplads.

  Klassisk hæve sænkebord stel

  Det klassiske hæve sænke stel, der ofte står på de fleste kontor, forhandler vi i forskellige varianter. Det klassiske hæve sænke stel findes i forskellige farver, så du kan finde den farve, der passer bedst til din ønskede bordplade. Vores hæve sænke stel findes med flere led, som fortæller noget om bordets minimale og maksimale højde. Det vil sige, at nogle hæve sænkestel kan give dit skrivebord ekstra højde, mens andre kan bruges helt ned i børnehøjde. Dette giver mulighed for at tilgodese alle medarbejdere.

  Væghængt hæve sænke stel

  Et væghængt hæve sænke stel er en god løsning, hvis man gerne vil have en pladsbesparende løsning. Det kan både være på hjemmekontoret, men også kontoret på arbejdspladsen, hvor der er begrænset plads. Fordelen ved at vægmonteret hæve sænke stel er, at du selv kan bestemme hvor højt eller lavt du gerne vi have dit bord, ved blot at montere det højere eller lavere på væggen.

  Hæve sænke stel med enkelt søjle

  Hvis du gerne vil have et hæve sænkebord med en mindre borplade, kan du vælge et hæve sænke stel med en enkelt søjle. Denne type fylder næsten ingenting, og det symmetriske design gør, at bordet er lige anvendeligt fra begge sider. Når du vælger denne type hæve sænke stel, skal du være opmærksom på, hvor stor bordpladen må være. Et hæve sænke stel med en søjle er optimal at bruge til fx forelæsninger, som tastestation eller i call centre.

  Hæve sænke stel med hjul

  Et hæve sænke stel med hjul giver fleksibilitet uden du behøver at gå på kompromis med ergonomien. Fordelen ved et hæve sænke stel med hjul er at det er nemt at flytte rundt på bordet, uden man får rygskader, da du undgår tunge løft. Det er muligt at låse hjulene, så du har et stabilt skrivebord, når du arbejder. Hvis du vælger denne løsning, kan du vælge at købe et batteridrevet hæve sænke stel. Dette giver ekstra fleksibilitet, da du ikke behøver tage hensyn til ledninger.

  To søjlet hæve sænke stel

  Med et to søjlet hæve sænke stel, kan du skabe flere arbejdsplader samtidig med, at du sparer plads. Stellet består af et sæt, hvor der er plads til to bordplader. Hvis du vælger et dobbelt hæve sænke stel får du to borde, der kan hæves og sænkes individuelt. Hvis du har behov for at skærme mellem de to border, er der mulighed for dette med en funktionel skærmvæg. Du finder et stort udvalg af skærmvæg/skillevægge hos os.

  Miljøvenlige og CE-mærkede hæve sænke stel
  Alle vores hæve sænke stel er elektriske, så du hurtigt kan indstille i lige præcis i den højde, der er din rette arbejdshøjde. De er lavet med en energisparende funktion og udført i høj kvalitet, dette sikrer en lang levetid og ubesværet brug. For os hos Jysk Møbelfabrik er det vigtigt, at der i produktionen tages højde for alle miljømæssige faktorer. Derudover er alle vores elektriske hæve sænke stel CE-mærket i samarbejde med Teknologisk Institut. Det giver dig som køber en tryghed i forhold til, at du med CE-mærket ved, at vi som producenter har testet stellet grundigt.

  Personlig rådgivning til valg af hæve sænke stel

  Hvis du er i tvivl om, hvilket hæve sænke stel du skal vælge, er du altid velkommen til at kontakte os. Vi vil rådgive dig i valget af et hæve sænke stel og bordplade, så du får den rette stabilitet og løfteevne. Vi har mange års erfaring i at fremstille og sælge hæve sænke stel, derfor er vi klædt på til at kunne rådgive dig i dit næste indkøb af hæve sænke stel din virksomhed eller til hjemmekontoret.

  Jysk Møbelfabrik hjælper gerne med din indretning samt rådgivning af møbler, og vi står til rådighed ved både små og store projekter.

  Du er velkommen til at kontakte os på tlf.: 70 77 71 38 eller e-mail mail@jyskmobelfabrik.dk, så hjælper vi dig i med at finde det hæve sænke stel, der passer til dine behov. Du er også velkommen til at kigge forbi vores showroom. Her står vi klar til at vise dig vores udvalg af hæve sænke stel og mange andre kontormøbler og svare på dine spørgsmål.