Flair stol

  Viser alle 8 resultater

  Er du lidt vild med et kurvet formsprog? Eller har du forelsket dig i tanken om nogle lækre læderstole ved spisebordet eller i receptionen? Flair stolen er en lækker og flot stol, der ikke bare er behagelig at sidde i, men som æstetisk også gør det godt hvor end, den bliver placeret.

  Er du klar til at sidde godt? Så gå på opdagelse efter din kommende Flair stol sammen med os.

 • Se mere
 • Se mere
 • Se mere
 • Se mere
 • Se mere
 • Se mere
 • Se mere
 • Se mere
 • Flair stol – Når du gerne vil sidde godt

  Har du set Dolphin stolen og synes, den er flot? Stolene minder meget om hinanden. Flair stolen er en tilsvarende flot stol udført i ægte læder, kontrastsyninger og kromben. Det er detaljer, der giver et meget klassisk look og leder tankerne hen på designikonerne.

  Fordelen ved Flair stolen er, at den er bred i designet og udstyret med et behageligt armlæn. Det giver en rigtig god siddekomfort, som gør det muligt for dig at sidde afslappet og helt tilbagelænet. Altså kan du nyde at hvile dine albuer på de velformede, bløde og flotte buede armlæn.

  Det er med andre ord en stol i meget høj kvalitet, hvor der ikke er sparet på detaljerne eller valget af materialer. Den gør sig derfor både godt rundt om spisebordet i hjemmet som i loungen i receptionen eller mødelokalet.

  Den bidrager både æstetisk og funktionelt.

   

  Sid godt i baren eller ved spisebordet med en Flair stol

  En Flair stol kommer i forskellige afskygninger. Vi har den både som barstol og spisebordsstol. Begge er behagelige og meget komfortable at sidde i. Detaljerne på sædet er det samme, hvilket gør det oplagt at mixe de to stoletyper for at binde forskellige rum eller funktioner sammen.

  Vi har desuden spisebordsstolen med ben i både krom og eg. Alt efter hvad du er til, eller hvad der passer ind i din indretning, kan du finde og vælge en stol, der passer perfekt ind.

  Kontakt os meget gerne ved spørgsmål eller hjælp til valg af stol.

   

  Vedligeholdelse af Flair stol – Få glæde af den i mange år

  Læder er flot. Men læder er også et naturmateriale. Derfor er det vigtigt, at det jævnligt bliver behandlet og fugtet, så det ikke tørrer ud. Sker det, vil læderet begynde at krakelere, og så er det svært at redde.

  Læder er dog heldigvis ikke særligt krævende at vedligeholde eller pleje. Det kan derfor sagtens holde i mange år, selvom du bruger din Flair stol dagligt. Alt efter temperaturen og hvor meget du benytter stolen, bør du vedligeholde og pleje den 2-4 gange årligt.

  Du plejer og vedligeholder din Flair stol ved først at rengøre den med en hårdt opvredet eller tør klud. Benyt sæbespåner til møbler og vask herefter læderet. Lad det tørre og tør efter med et viskestykke, inden du påfører 100% naturligt læderfedt, som du lader sidde nogle timer for at trænge ind.

  Tør det herefter af og tag stolen i brug, helt som du plejer. Selvom det tager nogle timer her og der, er det noget du vil sætte pris på over tid.