Lædersofa

  Viser 1–12 af 15 resultater

 • Se mere
 • Se mere
 • Se mere
 • Se mere
 • Se mere
 • Se mere
 • Tilbud Se mere
 • Se mere
 • Se mere
 • Se mere
 • Se mere
 • Se mere
 • Stort udvalg af moderne lædersofaer

  Vi har et bredt udvalg af moderne lædersofaer fra flere forskellige anerkendte designer mærker. Det inkluderer bl.a. sofaer af Hans J. Wegner, Andersen Furniture, DAN-FORM og flere andre eftertragtede mærker. Hvis du er på udkig efter en elegant sofa i læder, så er det altså bare med at kigge vores udvalg igennem. Vi er ikke et sekund i tvivl om, at du vil finde den helt perfekte lædersofa til dit hjem eller dine lokaler.  

  En lædersofa er ikke bare en sofa

  Lædersofaen er et fantastisk møbel, som bidrager med noget helt unikt til boligen. Kombinationen af at se elegant og rå ud på samme tid, samt moderne og personlig. Dertil er læder er nemt og slidstærkt materiale, som man kan holde pæn i meget lang tid fremadrettet. Her hos Jysk Møbelfabrik har vi en bred vifte af lædersofaer af den højeste kvalitet til gode priser. Ud over at lædersofaer er super flotte og komfortable, så er en lædersofa også praktisk. Du kan nemt fjerne snavs, hundehår og andet uden problemer. Det samme gælder væsker, hvis man er hurtig til at tørre det op. Hvor en stofsofa har væsentligt nemmere ved at tage imod pletter og snavs, så holder læderet det på overfladen, så du nemt kan tørre det væk. 

   

  Vi har flere forskellige typer lædersofaer, så uanset hvilken type du er på udkig efter, så kan du finde det her. Måske du er på udkig efter en stor flot hjørnesofa i læder? Eller en 2- personers sofa i læder? Eller 3-personers lædersofa? Vi har også både sofaer i læder med træben eller metalben. Kort sagt, så er vi ikke i tvivl om, at du kan finde lige præcis det du er på udkig efter her hos os.

  Vedligeholdelse af din lædersofa

  Lædersofaer kan holde i utrolig lang tid og rent faktisk blive pænere med tiden, så længe du sørger for at vedligeholde læderet på fast basis. Vedligeholdelsen behøver ikke skræmme dig fra at købe en lædersofa – det er nemlig ikke fordi det er specielt tidskrævende. Det er blot 3-4 gange om året du bør vedligeholde din lædersofa. Derudover er det selvfølgelig også en meget god ide, at give den en hurtig rengøring på ugentlig basis, som med alle andre typer sofaer. Her er tre gode punkter, som du bør følge, når du har en lædersofa.

   

  1. En gang imellem er det en god ide, at tilføre lidt fedtstof på sofaen ved hjælp af et godt rengøringsmiddel. Derudover bør du en gang om ugen lige støvsuge sofaen. Når du støvsuger sofaen bør du gøre det med et blødt børstemundstykke, så du ikke laver ridser i læderet. Efter at have støvsuget sofaen er det også en god ide, at tørre sofaen af med en let fugtig klud.
  2. Hvis kæledyr, børn eller andre ved et uheld har tabt snavs på sofaen, så kan du fjerne det ved at duppe forsigtigt med en klud. Ved eventuelle pletter skal du ikke gnubbe for hårdt på pletten, men blot forsigtigt fjerne den. Det er også vigtigt, at du ikke bruger stærke rengøringsmidler på læderet, da det kan skabe pletter, misfarvninger og ødelægge læderet.
  3. Lædersofaen bør ikke stå direkte i sollys eller op ad andre varmekilder, som f.eks. en radiator. Det vil nemlig misfarve læderet, samt udtørre der, så der nemmere kommer ridser i læderet.

   

  Det var nogle overordnede tips til vedligeholdelse af din lædersofa. Når alt kommer til alt, så er det dog forskelligt fra lædersofa til lædersofa hvordan du bør vedligeholde den. Derfor anbefaler vi, at du læser de instruktioner der følger med den sofa du køber. På den måde kan du blive sat ind i hvordan du bedst muligt vedligeholder den specifikke lædersofa, som du har købt. Disse instruktioner er lavet af sofaens producent og er derfor den bedste vedligeholdelse du kan følge.

  Lædersofaer af høj kvalitet til gode priser

  Hos Jysk Møbelfabrik er vores mål, at tilbyde møbler af den højeste kvalitet fra anerkendte designere, men også til fair priser. Du vil derfor finde nogle af de flotteste lædersofaer der findes i vores udvalg, men altid til priser, som er gode og fair. 

  Hvor stor skal din sofa være?

  Når du skal vælge din lædersofa, så er det vigtigt, at du tænker grundigt over hvor stor sofaen skal være. Det kan dog være svært som udgangspunkt at vælge. Hvis du har en lille stue, så kan det selvfølgelig være, at du ikke har plads til mere end end 2-personers sofa, og så er det naturligvis sådan en du skal have. Hvis du dog har en stor stue, hvor der er mulighed for at være kreativ, så kan det være svært at vælge. Her bør du bl.a. tænke over hvordan i kommer til at bruge sofaen. Skal det være en stor flydersofa til fredag aften, hvor der er plads til at hele familien kan ligge og slappe af? Eller skal det være en elegant lille lædersofa, som skal stå i loungeområdet ude hos din virksomhed? Den nemmeste måde, at finde ud af hvor stor en sofa man skal bruge er, at tænke over hvordan den skal bruges og derefter måle op hvad mulighederne er i forhold til størrelse på sofaen.

  God kundeservice og hurtig levering

  Her hos Jysk Møbelfabrik er det altafgørende for os, at vi altid leverer så god kundeservice som muligt, samt at vi sender alle bestillinger ud med det samme, så du kan få glæde af dine nye møbler, så hurtigt som muligt. Hvis du har spørgsmål eller noget du gerne vil vide mere om, så er du altid mere end velkommen til at kontakte vores kundeservice, som med glæde vil hjælpe dig. Det kan du gøre via chatfunktionen på vores hjemmeside, via mail på mail@jyskmobelfabrik.dk eller over telefon på 70 23 62 32. Vi glæder os til at høre fra dig!