Skillevægge

  Viser 1–12 af 65 resultater

  Skillevægge til kontoret er på mange måder smart. Det skaber både øget privatliv for medarbejderen, lige såvel som mange skillevægge har en lyddæmpende funktion, der kan bidrage til øget koncentration i store, åbne kontorer. I tider med verdensomspændende pandemier som fx COVID-19, skaber skillevægge desuden øget tryghed for den enkelte medarbejder.

  Har du brug for et større parti skillevægge? Kontakt os på telefon 70 23 62 32 eller på mail@jyskmobelfabrik.dk, og få et skræddersyet tilbud til en skarp pris.

 • Se mere
 • Se mere
 • Se mere
 • Se mere
 • Se mere
 • Se mere
 • Se mere
 • Se mere
 • Se mere
 • Se mere
 • Se mere
 • Se mere
 • Tryg afskærmning med skillevægge på kontoret

  Effektive og stabile skillevægge kan rent faktisk bidrage til, at hver enkelt medarbejder føler sig mere tryg på sin arbejdsplads. Her menes der naturligvis i høj grad i forhold til smittefare, fra for eksempelvis COVID-19 pandemien, der især i år 2020 ændrede danskernes hverdag på mange måder. Mange mennesker samlet på et sted frarådes generelt set, da det kan øge smitterisikoen. Her kan skillevægge mellem hver medarbejder forhindre dette, samtidig med at medarbejdere fortsat kan møde trygt og forsvarligt op på deres fysiske arbejdsplads – også selvom det kun er et par gange i ugen.

  Vi har et bredt udvalg af forskellige skillevægge. Til kontoret eller skrivebordet med begrænset plads har vi små bordskærme der er nemme og hurtige at sætte op omkring den bærbare computer. Ønsker man at afskærme på bagsiden og hver side af et fritstående kontorbord, har vi også skillevægge til dette formål. Sidder man på rædde række på et storkontor, har vi gulvskærme der kan stilles mellem hvert kontorbord. Med dette store sortiment vil vi næsten garantere, at vi kan lave en løsning på skillevægge der passer til Jer.

  Øg koncentrationen med lyddæmpende skillevægge

  Skillevægge er i mange tilfælde en nem måde at skabe anlæg til øget koncentration på. Det skyldes at en del skillevægge har indbygget lyddæmperfunktion, der vil afskærme medarbejderen for en del af den lyd og støj, der kan forekomme i åbne kontorer. Når forstyrrende lyde dæmpes, er der god mulighed for at fokusere på de enkelte arbejdsopgaver, og når koncentrationen rettes herimod, er der anlæg for hurtigere og mere effektiv opgaveløsning.

  Det er naturligvis forskelligt fra person til person, hvorvidt man trives med meget eller lidt støj når man skal koncentrere sig. Nogen trives rigtigt godt med meget socialt samvær og run på omkring dem, mens andre bedst fokusere i rolige og støjsvage omgivelser. Tag derfor altid en snak med den enkelte medarbejder om, hvordan arbejdssituationen bliver mest optimal for netop dem. Forsøg jer frem med forskellige skillevægge, hvis ønsket om mere ro er aktuelt.

  Skillevægge på åbent kontor øger følelsen af privatliv

  Sidder man som medarbejder på et åbent kontor med arbejdsopgaver, der indeholder håndtering af personfølsomme oplysninger, herunder rapportering af løn eller virksomhedsbudgetter, kan det være rart med afskærmning via skillevægge. Undgå at uvedkommende får kig på eller adgang til disse oplysninger mens du arbejder, ved at montere en skillevæg rundt om din computer, eller via bordskærme hele vejen rundt om dit skrivebord. På denne måde er skillevægge med til at øge sikkerheden og diskretionen for medarbejdere med særligt personfølsomme arbejdsopgaver.

  Har I brug for hjælp til at vælge de helt rigtige skillevægge til netop jeres virksomhed? Kontakt os da endelig på telefon 70 23 62 32 eller mail mail@jyskmobelfabrik.dk – så skræddersyer vi gerne et tilbud baseret på jeres unikke behov.