DAN-FORM

  Viser 1–12 af 67 resultater

  Elegante møbler af høj kvalitet fra DAN-FORM

  DAN-FORM blev lanceret tilbage i 1992 i Danmark og har sidenhen været med til at sætte en utroligt høj standard i forhold til hvad man kan forvente af dansk kvalitet. DAN-FORM designer og producerer møbler som f.eks. stole, borde og bænke. DAN-FORMS designs og kvalitet er også hurtigt blevet populære hele verdenen over. I dag eksporterer DAN-FORM til mere end 50 lande, hvor møblerne sælges i førende designbutikker, retail-kæder, hoteller, til arkitekter, restauranter og online butikker.

 • Se mere
 • Se mere
 • Tilbud Se mere
 • Tilbud Se mere
 • Tilbud Se mere
 • Se mere
 • Tilbud Se mere
 • Se mere
 • Se mere
 • Se mere
 • Se mere
 • Se mere
 • Derfor er det med stor glæde, at vi kan tilbyde DAN-FORM møbler her hos Jysk Møbelfabrik. Blandt vores udvalg af DAN-FORM møbler har vi bl.a. spisebordsstole, barstole, spisebordsstole og meget mere. Hvis du er på udkig efter et dansk designet møbel af den højeste kvalitet, så er det altså bare med at kigge vores udvalg af DAN-FORM møbler igennem. Her vil du finde spisebordsstole i læder eller stof, med armlæn eller uden, barstole i læder, elegante spiseborde, moderne mødestole og meget mere. Har du spørgsmål, så er du mere end velkommen til at kontakte vores kundeservice, som med glæde vil hjælpe dig.

  Skab en hyggelig hjemmebar med moderne barstole

  Vil du gerne skabe en en hyggelig hjemmebar derhjemme? Så er der ikke nogen tvivl om, at DAN-FORM har de helt perfekte møbler til dig. Du kan bl.a. finde et bredt udvalg af elegante barstole i læder, som er helt perfekte til hjemmebaren eller hyggehjørnet.

   

  Du kan se hele vores udvalg af barstole her.

   

  Hvis du drømmer om at skabe de helt perfekte rammer for hyggelige stunder og godt samvær med familien, partneren og vennerne, så er en hjemmebar den oplagte mulighed for dig. Med en hjemmebar er der uendelige muligheder for at være kreativ i forhold til hvilke møbler du vælger og hvilken form for stemning du vil skabe. Skal det være høje, minimalistiske barstole eller barstole, hvor komfort er det vigtigste? Hvilken type bord skal der være i hjemmebaren? Skal der være plads til at have nogle vinflasker hængende på væggen ved siden af hjemmebaren? Det er blot nogle af de mange forskellige ting du bør overveje, når du vil indrette din hjemmebar. Når du har valgt barstol og bord, så kan du begynde og tænke over alle de andre dele af din hjemmebar, som f.eks. belysningen, kunst, osv.

  Spisestuestole i nordisk stil af høj kvalitet

  Et møbel, som DAN-FORM virkelig har styr på at lave, er spisestuestole. DAN-FORM står nemlig bag nogle af de smukkeste spisebordsstole der findes, når det gælder dansk design, og en omgang spisestuestole fra DAN-FORM skuffer aldrig i forhold til design og kvalitet. 

   

  Blandt vores udvalg af spisebordsstole fra DAN-FORM vil du bl.a. finde en masse i den smukke nordiske stil med stoleben i flot lyst træ. Du kan også finde topmoderne stole i stål og læder, og mange flere designs. Det er bare med at kigge udvalget igennem.

   

  Du kan se hele vores udvalg af spisestuestole her.

  Hvad skal man tænke over, når man vælger nye spisestuestole?

  Hvis du gerne vil købe nye spisestuestole, så er der en række faktorer, som er gode at tænke over inden du tager den endelige beslutning om hvilken stol du vælger. Her er nogle af de ting, du bør overveje:

  • Stolens design: Først og fremmest bør du overveje hvilket overordnet design du er på udkig efter. Skal det være stole i nordisk stil? I en minimalistisk moderne stil? Eller en mere romantisk stil? Det kommer naturligvis an på hvordan indretningen af resten af dit hus er, samt din egen personlige smag.
  • Stolens materialer og farver: Skal stolen være lavet i træ? Metal? Eller noget helt andet? Du bør også overveje hvilke farver du er på udkig efter. Er du stor fan af helt naturlige træfarver? Sorte eller grå stilrene stole? Eller elegante stole i brunt læder?
  • Komfort: Hvordan skal komforten være? Er du på udkig efter en stol med et blødt sæde eller er det ikke vigtigt? Skal stolen have høje eller lave ryglæn? Skal der være armlæn? 

   

  Det kan naturligvis være svært at bestemme på forhånd præcist hvilke krav du har, da det ofte kommer an på det overordnet udtryk stolen giver. Det kan dog stadig være en god ide lige at overveje disse forskellige faktorer inden du tager din endelige beslutning.

  Sådan laver du et eksklusivt loungeområde derhjemme

  Vil du gerne lave et eksklusivt loungeområde derhjemme, hvor der er mulighed for at læne sig tilbage med en varm kop kaffe og en god samtale? Så er der flere forskellige ting, som du bør tænke over.

   

  Et af de vigtigste elementer af et hyggeligt loungeområde er, at du har nogle super gode og flotte loungestole. Her hos Jysk Møbelfabrik har vi et bredt udvalg af loungestole, hvor mange af dem er designet og lavet af DAN-FORM. Du kan finde alt fra simple loungestole i stof til super elegante loungestole i læder.

   

  Udover at finde en god loungestol, så er det også vigtigt, at du tænker over den overordnede stemning du vil skabe ved loungeområdet. Det kan f.eks. være en god ide med et flot lounge bord, et blødt gulvtæppe, flot vægkunst. dekorative genstande og stearinlys. Det er også en god ide, at tænke over belysningen ved loungeområdet. Ofte bidrager det meget positivt til stemningen med en lidt dæmpet belysning, men det kommer naturligvis an på hvilken atmosfære det er du gerne vil opnå ved dit loungeområde.

   

  Du kan finde hele vores udvalg af loungestole her.

   

  Sådan skaber du et hyggeligt spiseområde

  Spiseområdet er et af de absolut vigtigste områder i hjemmet. Der er i hvert fald ikke mange steder vi bruger mere tid ved end spisebordet. Derfor er det naturligvis vigtigt, at man tænker over at skabe et indbydende og godt spiseområde. Her er nogle af de ting du bør tænker over, når du skaber dit spiseområde:

  1. Et godt spisebord der dækker dine behov.
  2. Komfortable og flotte spisestuestole, der passer til bordet.
  3. Farver, kunst og dekorative genstande, der skaber god stemning.
  4. Personlighed. Personlige ting, som viser hvem din familie er.
  5. Belysningen – hvilken form for belysning passer bedst ved dit spiseområde?

   

  Du kan se hele vores udvalg af spiseborde her.