Borde

  Viser 1–12 af 239 resultater

  Hos Jysk Møbelfabrik har vi et stort udvalg af borde til erhverv i alle afskygninger. Det er typisk ved borde til erhverv at arbejdspladsens ledelse eller medarbejdere samles og konverserer, socialiserer samt tager vigtige beslutninger. Derfor er det vigtigt at investere i gode borde, alt afhængig af hvor de skal benyttes. Ved skrivebordet er det typisk bedst med et hævesænkebord, hvor et større bord uden denne funktion gør sig bedre i et møde- eller konferencelokale.

  Har du brug for en skarp pris på borde til erhverv? Så tøv ikke med at kontakte os! Vi laver gerne et skræddersyet tilbud på dig, ud fra de skarpeste priser på markedet. Vi hjælper også med råd og vejledning angående indretning. Du kan fange os på telefon 70 23 62 32 eller mail mail@jyskmobelfabrik.dk.

 • Se mere
 • Se mere
 • Hæve sænkebord 160 cmSe mere
 • Se mere
 • Se mere
 • Se mere
 • Hvidt Hæve SænkebordSe mere
 • Se mere
 • Se mere
 • Se mere
 • Se mere
 • Se mere
 • Skab en god arbejdsstation med borde til erhverv

  Rigtig mange danskere sidder dagligt omkring 8 timer ved et bord på et kontor. Umiddelbart skulle man måske tro, at fysisk hårdt arbejde slider mest på kroppen. Dog har det via flere studier vist sig, at stillesiddende arbejde har mindst lige så negative effekter på kroppen. Derfor er det vigtigt, at de borde til erhverv man stiller til rådighed for ens medarbejdere, er så ergonomiske som muligt. Hos Jysk Møbelfabrik har vi, som en del af vores udvalg af borde til erhverv, forskellige hævesænkeborde. Langt størstedelen af disse er elektriske, hvilket betyder at bordet nemt og effektivt kan indstilles til en korrekt arbejdshøjde. Desuden giver borde til erhverv med hævesænkefunktion mulighed for at arbejde både siddende og stående. Vekslende arbejdsstillinger er virkelig vigtigt, for at undgå skader på kroppen fra et ellers stillesiddende arbejde.

  Vores hævesænke borde til erhverv fås både i standardmål og med mulighed for et skræddersyet bord i specialmål. Hos Jysk Møbelfabrik kan vi tilbyde et væld af forskellige bordplader i forskellige typer overflader, mål og former. På denne måde kan du få lige præcis de borde til erhverv, der opfylder dine krav til fx plads, udseende og ergonomi. Står du og har brug for et dobbelt hævesænkebord, også kaldet bench hæve sænkebord, er det også at finde i vores sortiment af borde til erhverv.

  Foldeborde er ideelle til møde- og konferencelokaler

  Trods hævesænkebordes positive effekt på en arbejdsstation, er det ikke i alle sammenhænge at de er ideelle. I virksomhedens møde- eller konferencelokale, hvor borde og stole ofte stilles på forskellige måder afhængigt af arrangementets type og antal deltagende, er der ofte brug for en lettere løsning. Her er foldeborde en meget bedre løsning, da de som regel både vejer mindre og i kraft af deres folde-sammen-effekt, hurtigere kan flyttes og gemmes væk, når de ikke længere skal bruges.

  Arbejder du på en institution, som fx en folkeskole eller et gymnasium, kan foldeborde også bruges i eksamenssammenhænge, hvor man hurtigt og nemt har brug for at huse mange elever på én gang.

  Skab dine egne borde til erhverv med bordsøjler

  Har du eller din arbejdsplads behov for et helt specifikt udseende på borde til erhverv, er dette muligt via vores bordsøjler. Vi har bordsøjler i mange forskellige størrelser, hvor det ovenpå er muligt at montere lige netop den bordplade du ønsker. Hvad end du har et ønske om en firkantet eller en rund bordplade, har vi bordsøjler der kan bruges til formålet. Kontakt os gerne, hvis du ønsker hjælp eller sparring på hvilke bordsøjler og bordplader du skal vælge.