Lænestole

  Viser 1–12 af 37 resultater

 • Se mere
 • Se mere
 • Se mere
 • Se mere
 • Se mere
 • Se mere
 • Tilbud Se mere
 • Se mere
 • Tilbud Se mere
 • Se mere
 • Se mere
 • Se mere
 • Bredt udvalg af behagelige lænestole

  Vi kan her hos Jysk Møbelfabrik tilbyde en bred vifte af unikke og behagelige lænestole fra anerkendte leverandører. Vi har alt fra danske klassiker af designeren Hans J. Wegner og GETAMA til topmoderne lænestole fra DAN-FORM. Er du på udkig efter en ny lænestol til hjemmet eller virksomheden, så er vi altså ikke et sekund i tvivl om, at du kan finde den helt perfekte lænestol her hos os. Det er bare med at kigge vores udvalg igennem.

   

  Hvis du dog er i tvivl om hvordan du kan vælge den helt perfekte lænestol, så læs videre her, hvor vi kommer med gode råd til lige netop det. 

  Sådan vælger du den perfekte lænestol

  Lænestolen er et fantastisk møbel. Efter en lang dag med arbejde og pligter er der ikke noget bedre end at smide sig i en blød og komfortabel lænestol. Med hvad er den perfekte lænestol? Det kan godt være svært at svare på, da det kommer an på flere forskellige ting. Det er bl.a. hvad skal du primært bruge lænestolen til? Går du mest op i komforten eller udseendet? Skal den være enkeltstående eller del af et sofasæt? Hvilke materialer skal den være lavet af? Hvis du er lidt usikker på hvilken lænestol du skal vælge, så kan du læse videre her, hvor vi kommer med nogle gode råd til ting du bør overveje.

  Lænestolens formål

  Det bedste du kan gøre er, at starte ud med at tænke på lænestolens formål. Hvilket formål skal lænestolen have? Kommer du til at bruge stolen på daglig basis, når du skal læse din yndlingsbog eller se den nyeste episode af din yndlingsserie? Eller skal den mere være et design statement der skal stå for sig selv? Uanset hvilket formål du tænker din lænestol skal tjene, så hjælper det meget at vide præcis hvad lænestolen skal bruges til.

  Komfort eller design?

  Stolens formål hænger også lidt sammen med det næste du skal tænke over. Er det vigtigt for dig, at stolen er super komfortabel eller er det vigtigere for dig, at den har en smukt design? Eller måske, at den skal have begge dele? Langt de fleste vil naturligvis gå lidt efter begge dele, men derfor er det stadig en god ide at tænke over, da de forskellige lænestole kan dække disse behov på forskellige måder. Nogle lænestole er f.eks. ikke den bedste lænestol at ligge i flere timer af gangen, men kan se utroligt flotte ud. 

  Enkeltstående eller som del af et sæt?

  Derudover bør du overveje om lænestolen skal stå helt for sig selv eller om den skal danne rammerne for socialt samvær. Når man som udgangspunkt tænker på lænestole, så forestiller man sig typisk den helt store enkeltstående lænestol, som man virkelig kan læne sig tilbage i. Hvis man gerne vil have en enkeltstående lænestol i f.eks. hjørnet af boligen, så er sådan en lænestol højst sandsynligt også det oplagte valg. 

   

  Hvis du gerne vil skabe det perfekte område til socialt samvær, så kan du selvfølgelig også sagtens vælge sådan en type lænestol. Det er dog langt fra den eneste mulighed der er. Der findes mange forskellige typer lænestole, også lænestole der minder mere om f.eks. almindelige spisebordsstole. Inden du vælger hvilken lænestol du skal have, så er det en stor hjælp, at vide om den skal stå alene eller sammen med andre møbler.

  Læder eller stof?

  Sidst men ikke mindst, så er det en god ide, at overveje lænestolens betræk. Det er et af de meget afgørende valg, da stolens betræk har en stor effekt på lænestolen. Betrækket er både vigtigt i forhold til komforten, vedligeholdelse såvel som det visuelle.

   

  Helt overordnet set er der en stor forskel på stof og læder. Stofbetrækket har den store fordel, at der næsten ikke er nogen vedligeholdelsesopgaver. Det kræver kun en hurtig omgang støvsugning indimellem. Til gengæld er det ikke specielt godt, at spilde f.eks. vin på stofbetrækket. Stoflænestolen kan nemlig hurtigt suge væsker eller fedt ind i stoffet, hvilket både giver pletter og kan ende med at ødelægge stoffet. Har du hund som fælder hår, så vil lænestolen i stof også hurtigt blive fyldt op med hundehår. På den anden side, så er der mange der synes, at lænestole i stof er klart de mest behagelige lænestole at sidde i.

   

  Omvendt er der muligheden for at købe en lænestol der er betrukket i læder. Læder kræver dog en smule mere vedligeholdelse og hvis der kommer ridser i læderet, så kan det være umuligt at fjerne disse ridser igen. Til gengæld tager læderet ikke imod hverken spildte væsker eller hundehår. En ulempe ved lænestolen i læder kan dog være, at der er mange, som synes at en lænestol kan virke lidt “kold” at sidde i. Den fungerer altså bedst, hvis man lige vikler sig ind i et tæppe først.

   

  Udover disse praktiske forskellige, så er der selvfølgelig også den visuelle forskel. Lænestolen i stof vil typisk give et meget varmt og hyggeligt udtryk. Her vil lænestolen i læder i stedet typisk se meget moderne og elegant ud. Når det så er sagt, så kan en lænestol i stof naturligvis også se topmoderne ud, ligesom en lænestol i læder også kan se varm og hyggelig ud.

   

  Når alt kommer til alt, så handler det altså primært om at have nogle overordnede tanker om hvordan du vil bruge din lænestol og hvordan den perfekte lænestol vil se ud for dig. Derefter kan du gå i gang med at rulle hele vores udvalg igennem indtil du finder en, som er helt perfekt til dig.

  Hurtig levering og god kundeservice

  Det er vores mission her hos Jysk Møbelfabrik, at yde så god kundeservice, som vi overhovedet kan. Derfor står vores kundeservice også altid til rådighed, hvis du har brug for hjælp eller har spørgsmål angående vores udvalg af møbler. Du kan fange vores kundeservice gennem chatfunktionen på vores hjemmeside, via mail på mail@jyskmobelfabrik.dk eller over telefon på 70 23 62 32. Vi glæder os til at høre fra dig!