Lowest price at PriceRunner

Andersen Furniture – T1 Udtræksspisebord

FRAGT: 395.00 DKK

HT1 Højbordet fra Andersen Furniture er en nyfortolkning af det traditionelle højbord med gavle. På en gang enkelt og karakterfuldt med den 30 mm tynde plade nærmest svævende over de to benbukke i massivt træ. Og med fodhvilerens rustfri stålkappe som en diskret understregning af den klasse, HT1 tilfører ethvert miljø.

LÆS MERE
Ryd

Fra 11.800,00DKK

small-triangle-down
small-triangle-up
worl-marker
700 M2 SHOWROOM I HERNING

Produktbeskrivelse

Det prisbelønnede T1-bord giver dit hjem kant og karakter. Med et tidløst formsprog og en lethed, der indbyder til at tænke anderledes. Til at se nye muligheder i din indretning. T1-bordet har vundet prisen "Wallpaper Design Award 2012" for bedste spisebord. Prisen uddeles af det internationale magasin "Wallpaper", som er førende indenfor design, mode og livsstil.

Bordpladen er med slidstærkt laminat og stellet er udført i massivt træ med synlige tapper. Bordet fås både som fast plade eller som udtræksbord med udtræk til 4 plader. T1-bordet fås desuden i en udgave med bordplade i massivt eg, hvor der kan vælges mellem sæbe- eller oliebehandling.


Skulle der være nogen spørgsmål om produkter og priser, så ring venligst på Tlf. +45 70 236 232 eller skriv til mail@jyskmobelfabrik.dk.

Produktdata

  • Højde:72,5 cm
  • Længde:160, 180 eller 220 cm