Lowest price at PriceRunner

Quadro Miljøstation 1 rum

FRAGT: 500.00 DKK
Ryd

Fra 3.120,00DKK

small-triangle-down
small-triangle-up
worl-marker
700 M2 SHOWROOM I HERNING

Produktbeskrivelse

Quadro Miljøstationer er ideelle til affaldssortering. Med et enkelt og elegant udtryk passer stationerne ind overalt. Quadro miljøstationer fås i laminat eller finér og top-plade i sort eller hvid kompaktlaminat. Miljøstationen er med sort kerne. Miljøstationen er i 16 mm. plader og 8 mm bagbeklædning. Miljøstationen har en top i 12 mm. kompakt laminat. Laminat plader er med 2 mm. ABS kant og finerplader er med 2 mm. trækant.

Quadro Miljøstationer fås med sokkel med skjulte hjul og 3 forskellige udskæringer i top: Aflang, trekantet eller rund. Ønsker man ekstra stabilitet kan kontravægt tilkøbes for 400, - ekskl. moms pr. stk. Fronten på miljøstationen kan fås i mange forskellige laminat-, linoleums- eller XP laminatfarver. Kontakt os for info.


Skulle der være nogen spørgsmål om produkter og priser, så ring venligst på Tlf. +45 70 236 232 eller skriv til mail@jyskmobelfabrik.dk.
Jysk Møbelfabrik hjælper gerne med din indretning samt rådgivning af møbler. Vi står gerne til rådighed ved både små som store projekter.

Produktdata

  • Bredde:41 cm.
  • Dybde:43 cm.
  • Højde:87,5 cm.