Lowest price at PriceRunner

RBM Chic Barstol m. Armlæn & Metalben

FRAGT: 400.00 DKK
Ryd

Fra 3.320,00DKK

small-triangle-down
small-triangle-up
worl-marker
700 M2 SHOWROOM I HERNING

Produktbeskrivelse

RBM Chic er enkel sofistikering, et klassisk design. En kollektion af stole, der bruger subtile profiler og bløde linjer for at give den visuel effekt af lethed, RBM Chic er kompakt, enkel og klassisk i form.
Kollektionen byder på stole med tynde metalstel, træben eller en fire-stjernet base, samt barstol, lænestol og drejemuligheder.
RBM Chic er designet specielt til caféer, restauranter, venteværelser og hotellobbyer. Lænestolsmuligheden egner sig perfekt til afslapning zoner på hoteller, pensionater, lobbyer og kontorer. Det har en egenskab lavtsiddende form sammenlignet med andre designs i sin arena. Liggende skaller og behageligt skum byder brugere velkommen til at nyde mindre formelle møder. Når RBM Chic er monteret på en drejebase, er udstyret med en auto-retur funktion, hvilket gør den ideel til områder, der skal holdes pæne og velordnede.
Kontakt os venligst på Tlf. +45 70 236 232 eller skriv til mail@jyskmobelfabrik.dk, for mere information omkring de forskellige stel.

Mål:
Højde: 112 cm
Bredde: 56 cm
Dybde: 70 cm
Siddehøjde: 79 cm
Siddedybde: 44 cm

PRISGRUPPE 1
CuraXtreme
PRISGRUPPE 2
Select
PRISGRUPPE 3
CapturePatina
PRISGRUPPE 4
PRISGRUPPE 6


Skulle der være nogen spørgsmål om produkter og priser, så ring venligst på Tlf. +45 70 236 232 eller skriv til mail@jyskmobelfabrik.dk.
Jysk Møbelfabrik hjælper gerne med din indretning samt rådgivning af møbler. Vi står gerne tilrådighed ved både små som store projekter.