Lowest price at PriceRunner

TWIST&SIT Konferencestol – Poleret Aluminium

FRAGT: 80.00 DKK

3.360,00kr.

small-triangle-down
small-triangle-up
worl-marker
700 M2 SHOWROOM I HERNING

Produktbeskrivelse

Med sit visuelt slående skandinaviske design er denne bløde siddegruppe perfekt til moderne kontorer, der udstråler en smart stemning og ser lige så flot ud i traditionelle kontorlokaler. TWIST&SIT-kollektionen tilbyder en perfekt kombination af udtryksfuldhed, improvisationsfrihed og en række forskellige stilarter.
TWIST&SIT stolene skiller sig ud for sine minimalistiske og rene raffinerede linjer samt stærke visuelle identitet skabt af den danske designduo Christina Strand og Niels Hvass. Det er blevet skabt med den største opmærksomhed på alle detaljer. Et karakteristisk træk ved TWIST&SIT møbeldesignet er en speciel måde at skabe smil på. Det stammer fra en karakteristisk forbindelse mellem stolens øverste og nederste del.
Vores brede udvalg af TWIST&SIT vil imødekomme behovene i en bred vifte af kontormiljøer. TWIST&SIT familien består af loungestole, lænestole, besøgs- og konferencestole samt høje stole. TWIST&SIT er meget alsidige og passer ikke kun til sædvanlige kontorlokaler, men også til specielle executive-rum. Det vil tilføje et særligt touch til både formelle og uformelle mødelokaler, afslapningssteder eller kreative områder. Mix og match forskellige TWIST&SIT-modeller for at skabe en ønskværdig visuel effekt, uanset om du vil formidle en levende, edgy eller legende følelse eller en subtil og rolig en.

Mål:
Bredde: 73,5 cm
Dybde: 73,5 cm
Højde: 70-83 cm
Siddehøjde: 37-50 cm

Stolen fåes i mange forskellige stoffer og farver. Kontakt os for mere information omkring stof og farve udvalg. Prisen er for stolen med Narbutas Era stof.
Info om ERA:

  • Sammensætning: 100 % polyester
  • Vægt: 320 g/m2
  • Slidstyrke: 100.000 Martindale-cyklusser
  • Antændelighed: BS EN 1021 - 1 (cigaret), BS EN 1021 - 2 (tændstik), BS 7176 Low Hazard
  • Lysægthed: 5 (EN ISO 105 - B02)
  • Gnidfasthed: våd: 4, tør: 4 (ISO 105 - X12)


Skulle der være nogen spørgsmål om produkter og priser, så ring venligst på Tlf. +45 70 236 232 eller skriv til mail@jyskmobelfabrik.dk.

Jysk Møbelfabrik hjælper gerne med din indretning samt rådgivning af møbler. Vi står gerne tilrådighed ved både små som store projekter.