12 Populære spisestuestole

Spisestuestole er en essentiel del af hjemmet. Vi sidder i dem mange timer af gangen – specielt når der er gæster og venner på besøg til lækker aftensmad og et godt glas vin. Derfor er det selvfølgelig også altid spændende, når man skal købe nye spisebordsstole. Det er en stor beslutning og det kan være svært at vælge, da der findes så mange forskellige designs og typer. Hvis du er på udkig efter nye spisebordsstole, så er du kommet til den rigtige artikel. Her vil vi nemlig gå lidt i dybden med de 12 mest populære spisestuestole i 2022. Forhåbentligt kan disse stole give dig inspiration til dit næste køb, og hvem ved, måske er den helt perfekte stol til dit hjem blandt disse 12. 

 

Vil du gerne se hele vores udvalg af stole? Det kan du se her.

 

Bredt udvalg af smukke spisestuestole

Her hos Jysk Møbelfabrik har vi et bredt udvalg af smukke spisestuestole. I denne artikel har vi lavet en liste over de 12 mest populære spisestuestole i 2022. Vi håber, at disse kan give dig inspiration til dit næste køb!

 

Alternativt kan du se hele vores udvalg af spisestuestole i her.

 

1. Delta Spisestuestol – Sort

DAN-FORM Delta Spisestuestol

Dette er den mest populære spisestuestol i vores udvalg på nuværende tidspunkt. Stolens ryglæn består af en smuk og enkel buet metalramme og sædet i naturflet giver enestående komfort, samt et flot udtryk. Stolen er designet af det danske kvalitetsmærke DAN-FORM.

 

Du kan se Delta stolen her.

 

2. Flair Spisestuestol – Sort Læder, Eg Ben

Flair Spisestuestol - Sort Læder, Eg Ben

Denne stol kommer fra DAN-FORM og har et super elegant udtryk, samt helt unikke former. De unikke former gør både stolen utroligt smuk, men også super behagelig at sidde i. Benene er designet i naturligt egetræ og sæde, såvel som ryglæn, i sort læder.

 

Du kan se Flair stolen her.

 

3. Vega Stol – Natur

Vega Stol - Natur

Vega stolen fremviser den nordiske stil på den fineste måde. Stolens struktur og ryg er designet i naturfarvet træ. Det er muligt at købe stolen i flere forskellige varianter, hvor sædet bl.a. kan være enten i sort stof eller sort læder.

 

Du kan se Vega stolen her.

4. Dolphin Spisestuestol – Lys Brun Læder, Krom Ben

Dolphin Spisestuestol - Lys Brun Læder, Krom Ben

Er du på udkig efter en topmoderne og elegant spisestuestol, så er denne muligvis det perfekte valg for dig. Stolens ben er tynde i krom, som kombineret med stolens lyse læder og flotte former skaber et enestående udtryk. 

 

Du kan se Dolphin stolen her.

5. Hype Spisestuestol – Lysebrun Læder

Hype Spisestuestol - Lysebrun Læder

Denne “Hype” spisestuestol fra DAN-FORM har et klassisk, men samtidigt moderne design, og ser helt fantastisk ud i næsten alle omgivelser. Stolens kurvede former giver enestående siddekomfort og et fantastisk udtryk. Sæde og ryglæn er lavet i lysebrunt kunstlæder.

 

Du kan se Hype stolen her.

6. Dolphin Spisestuestol – Lys Brun, Eg Finer Ben

Dolphin Spisestuestol - Lys Brun, Eg Finer Ben

“Dolphin” kommer også fra DAN-FORM og kombinerer på smukkeste vis lyse ben i eg finer med lysebrunt ægte læder. Langs sædets og ryglænets kanter er der lyse kontrastsyninger, som bidrager med fine detaljer. Denne stol er også fantastisk komfortabel at sidde i.

 

Du kan se Dolphin stolen her.

7. Janik Spisestuestol – Hvidolieret Eg

Janik Spisestuestol - Hvidolieret Eg

Denne stol kombinerer naturflet med hvidolieret eg på elegant vis. Den er designet på smuk nordisk vis med elegante rene linjer. Hvis du er på udkig efter en stol i en gennemført naturlig træfarve, så er dette muligvis den helt perfekte for dig.

 

Du kan se Janik stolen her.

8. Gate Reflect 5000

Gate Reflect 5000

Arkitekten Thomas Pedersen står bag denne unikke spisestuestol “Gate Reflect 5000”, Det er en stol af høj kvalitet med en god holdbarhed. Hvis du er den miljøbevidste type, så er dette muligvis også lige stolen for dig. Den er nemlig skabt med stor omtanke for miljøet, hvor størstedelen af materialerne den er lavet af, er genbrug.

 

Du kan se Gate Reflect stolen her.

9. Pavega Spisestuestol

Pavega Spisestuestol

Pavega spisestuestol er en klassisk og moderne stol, som er designet i egetræ. Dertil har stolen et smukt flettet sæde, som er behageligt at sidde i. Dertil er der det smukke buede ryglæn, som både bidrager med enestående design, men også er med til at gøre den komfortabel at sidde i.

 

Du kan se Pavega stolen her.

10. DAN-FORM Spisestuestol Medusa – Sort

DAN-FORM Spisestuestol Medusa - Sort

På 10. pladsen har vi denne helt fantastiske DAN-FORM “Medusa”, som med sin form og ikoniske sorte ben er en tidløs klassiker, der ser enestående ud i ethvert hjem. Stolen er dog ikke bare utroligt flot. Den er også designet med god siddekomfort i fokus, så du kan også sidde i den behageligt mange timer af gangen.

 

Du kan se DAN-FORM Medusa stolen her.

11. Bruunmunch – PLAYchair Swing Stol, Sort Læder

Bruunmunch - PLAYchair Swing Stol, Sort Læder

Denne Bruunmunch PLAYchair er en topmoderne stol med et klassisk tvist. De unikke kurver og former, samt stolens materialer, gør det til en stol der er super behagelig at sidde i og ser fantastisk flot ud. Er du på udkig efter en stor der kombinerer design, kvalitet og komfort, så er PLAYchair af Bruunmunch et godt bud.

 

Du kan se Bruunmunch PLAYchair stolen her.

12. Rombo Stol – Kunstlæder

Rombo Stol - Kunstlæder

Sidst men ikke mindst har vi denne unikke Rombo Stol, som har et moderne metalstel, og sæde og ryglæn i sort kunstlæder. Ryglænet har flotte diamantformet syninger, som giver et eksklusivt og luksuriøst udtryk. Med det bløde læder og stolens armlæn er den også fantastisk behagelig at sidde i.

 

Du kan se Rombo stolen her.

 

Vi håber, at denne liste over de 12 mest populære spisestuestole gav dig inspiration i forhold til hvilken stol du skal vælge til dit hjem. Hvis du har spørgsmål eller noget du gerne vil vide mere om, så er du altid mere end velkommen til at kontakte vores kundeservice, som med glæde vil hjælpe dig. Det kan du gøre over telefon på 70 23 62 32 eller via mail på mail@jyskmobelfabrik. Vi vender hurtigst muligt tilbage til dig, så vi sammen kan finde den perfekte stol for dig. Vi glæder os til at høre fra dig!

Vi sidder klar

Ring og få et bedre tilbud

70236232
Kundeservice
Mail for tilbud:mail@jyskmobelfabrik.dk