Hans J. Wegner

  Viser 1–12 af 65 resultater

  Går du op i at indrette med møbler, der kombinerer æstetik, komfort og funktionalitet? Det er netop, hvad Wegner møbler alt sammen omfavner. Hos Jysk Møbelfabrik har vi et stort sortiment af de ikoniske og klassiske møbler.

  Gå gerne på opdagelse og forkæl dit hjem eller dit kontor med en Wegner stol, Wegner sofa eller måske endda et smukt Wegner sofabord.

 • Se mere
 • Se mere
 • Se mere
 • Se mere
 • Se mere
 • Se mere
 • Se mere
 • Se mere
 • Se mere
 • Se mere
 • Se mere
 • Se mere
 • Wegner møbler – kvalitetsmøbler, der holder hele livet

  1943 blev startskuddet til møbler, vi i dag anser som ikoniske, klassiske og vaskeægte designhistorie. Samarbejdet med Carl Hansen og Søn blev til et succesfuldt samarbejde og resulterede i mange af de ikoniske stole og andre møbler, som du finder her hos os.

  Det er ikke kun de flotte former, der har gjort Wegner møbler til, hvad de er i dag. For de formår at binde æstetik, komfort og funktionalitet sammen. Det er møbler, der både gør det godt som designelementer i stuen eller på kontoret, men som også tjener en praktisk og funktionel funktion. Det er møbler, der tåler og er lavet til at blive brugt. Om du så ønsker at indrette med Wegner hjemme i boligen eller gerne vil løfte indretningen på kontoret eller erhvervslokalerne.

  Wegner møbler passer med andre ord godt ind i vores ånd om kvalitet. Når du derfor køber Wegner møbler i form af Wegner stole eller Wegner sofaer hos os, får du med andre ord møbler, der holder og skaber glæde hele livet.

  Byd historiens vingesus indenfor med Wegner

  Wegner møbler er ikke bare møbler. Det er kvalitet. Komfort. Funktionalitet. Æstetik. Historie. Især sidstnævnte er, hvad der gør Wegner møbler til noget helt særligt i enhver indretning. For han betragtes som en af grundlæggerne af ”The Danish Modern” og var med til at lægge stilen for dansk møbeldesign dengang og i dag.

  Det har du alle muligheder for at blive en del af, da vi blandt vores sortiment har flere af de ikoniske møbler, som dengang var og den dag i dag stadig er meget populære. Leder du efter et specifikt Wegner møbel, som du ikke finder her på siden, er du velkommen til at tage fat i os. For vi har et tæt samarbejde med vores leverandører og kan derfor med al sandsynlighed hjælpe dig i din søgen.

  Vi fortæller også gerne mere om de enkelte møbler, hvis du har brug for dette for at kunne vælge ét blandt de mange. Uanset valg garanterer vi, at Wegner møbler er møbler, som aldrig går af mode.

  Wegner Butterfly Stol – en flot og kompromisløs klassiker

  Drømmer du om en vaskeægte klassiker i dit hjem eller på kontoret? Butterfly Stolen er en af de mest populære møbler, der er tegnet og produceret af Hans J. Wegner.

  Selv er vi også vilde med den lille og lette stol, der siden 1977 har indtaget de danske hjem med sin kompromisløse formgivning og kvalitetsmaterialer. Det er med andre ord en stol, der er designet til at blive nydt i mange år.

  Hos Jysk Møbelfabrik har vi Wegner Butterfly Stol i flere forskellige materialer. Du behøver derfor ikke gå på kompromis med valg af materiale, udseende og stil. Gå gerne på opdagelse og forkæl dig selv med dit favoritdesign.

  Indret med møbler af Stolens Mester

  Selvom vi ikke har samtlige 500+ Wegner stole og møbler i vores sortiment, har du dog alligevel god mulighed for at indrette med flere af de ikoniske designklassikere og mesterværker. For vi er vilde med den kreative og innovative designlinje, som hans møbler besidder og har derfor sammensat et sortiment af de mest populære stole og andre møbler.

  Du finder blandt andet:

  • Wegner Venus Bænk
  • Wegner spisebord GE 526 i eg
  • Wegner Cigar Sofa
  • Wegner Butterfly Stol
  • Wegner Hejsependel
  • Wegner Opala Midi Bordlampe

   

  Begejstringen og glæden ved møbler i god kvalitet og et flot design vil vi meget gerne bringe videre til dig og din stue, dit kontor eller kreative mødelokale. For med Wegner møbler omkring dig, bliver du en del af en lang tradition for smukt håndværk, hvor intet er overladt til tilfældighederne. Om du så hælder mest til at indrette et nyt sofaarrangement derhjemme i stuen eller at mikse forskellige møbeldesigns som et led i at skabe et attraktivt kontormiljø.

  Ring for et godt tilbud eller besøg os og mærk kvaliteten

  Ønsker du at købe et større parti af møbler fra Wegner hos os, er du velkommen til at ringe for et samlet tilbud. Vi tager også gerne en snak med dig, hvis du gerne vil mærke kvaliteten og se detaljerne, inden du beslutter dig for et køb. Her fortæller vi gerne nærmere om hvert enkelt møbel og lader dig mærke komforten – alt sammen med et smil, så du føler dig tryg og godt tilpas.

  Vi holder til i Herning og kan også herfra hjælpe dig med at tilpasse indretningen eller finde netop de møbler, som sætter prikken over i’et.

  Kontakt os gerne på telefon 70 23 62 32 eller på mail på mail@jyskmobelfabrik.dk. Vi sidder altid klar til at hjælpe, vejlede og rådgive.

  Køb Wegner møbler online hos Jysk Møbelfabrik

  Kunne du godt tænke dig dit første Wegner møbel? Eller vil du gerne udvide samlingen? Om du har forelsket dig i en Wegner stol eller et Wegner spisebord, er det en god og sikker investering i dansk design og ikke mindst din egen komfort.

  Vi giver dig gerne gode råd med på vejen til, hvordan du bedst behandler dit nye møbel eller hvilke stilikoner, der går rigtig godt sammen i forbindelse med indretningen af et kreativt rum, din stue eller noget helt tredje. Vi er eksperter i Wegner samt funktionel og æstetisk indretning for private og erhverv – og det vil vi meget gerne vise dig.

  Vi er altid til rådighed online og sørger ligeledes for at levere dine nye Wegner møbler til døren, så de kommer sikkert og godt frem.