Hvorfor du bør overveje et hæve/sænke skrivebord

Står du og skal til at købe et nyt skrivebord? Måske du skal indrette et hjemmekontor derhjemme? Eller købet et skrivebord til arbejdspladsen? Uanset hvad, så er der ikke nogen tvivl om, at du bør overveje et hæve/sænke skrivebord. I dette indlæg går vi i dybden med hvorfor du bør overveje, at købe et hæve/sænke bord, i stedet for et normalt skrivebord.

 

Fordelene ved at vælge et hæve/sænke skrivebord

Her er en række fordele ved at et hæve/sænke skrivebord.

 

Du kan se hele vores udvalg af hæve/sænke skriveborde her.

 

Overordnet set

For at sige det helt simpelt, så er det sundere for dig at stå op end at sidde ned. Mange undersøgelser har vist, hvis blot du står op to timer dagligt, hvor du normalt ville have siddet ned, så har det en meget positiv effekt på din sundhed. Det er altså godt at stå op, men vi kan naturligvis ikke holde til at stå op hele dagen lang. I gennemsnit sidder vi dog alt for meget ned i løbet af vores dag. I Danmark ligger gennemsnittet på 12 timer om dagen, hvilket ikke er godt for vores helbred.

 

Derfor er et hæve/sænke skrivebord en oplagt mulighed. Med sådan et skrivebord kan du nemlig reducere mængden af timer du sidder ned i løbet af dagen, samtidigt med at du ikke er tvunget til at stå op hele dagen lang. Når du har brug for en pause fra at stå op, så kan du blot sænke bordet, så du kan sidde ned igen. Det er altså en meget god måde, at reducere hvor mange timer du gennemsnitligt sidder om dagen, hvilket resulterer i et bedre overordnet helbred.

Dine arbejdsstillinger bliver betydeligt forbedret

Vi sidder altså i gennemsnit 12 timer om dagen, og ud af disse 12 timer, så er 6-8 af dem i en kontorstol. Et hæve/sænke skrivebord kan altså hjælpe dig med at sænke disse 6-8 timer om dagen til f.eks. 4-6 timer om dagen. Dertil hjælper det også med at varierer dine arbejdsstillinger, hvilket bidrager til øget energi, forbedret helbred og meget mere.

 

Udover det, så er højden på dit skrivebord også vigtig, da din arbejdsvinkel er meget vigtig. Hvis du køber et helt almindeligt skrivebord, så kan du ikke tilpasse skrivebordet til at have den perfekte højde til når du sidder ned. Med et hæve/sænke skrivebord kan du dog dette. Det vil altså sige, at du både opnår fordelene af at kunne stå op, men også at du kan tilpasse højden på bordet selv når du sidder ned.

Andre fordele ved hæve/sænke skriveborde

  • Øget blodcirkulation og skiftende arbejdsstillinger
  • Nedsat risiko for skader i lænd, skuldre, nakke, ryg og ben
  • Forbedret koncentration, da du kan skifte mellem at stå og sidde
  • Forbedret sundhed

Hvilken type hæve/sænke skrivebord skal du vælge?

Hvis du har besluttet dig for at købe et hæve/sænke skrivebord, så er det sidste spørgsmål naturligvis blot, hvilken type du skal vælge. Her bør du overveje hvad bordet skal bruges til. Skal det bruges hjemme på hjemmekontoret eller skal det være et stort arbejdsbord, som du har ude på arbejdspladsen? Skal det bruges til konferencer og oplæg eller noget helt andet? Disse ting bør du tænke over inden du vælger hvilket hæve/sænke skrivebord du skal vælge.

 

Her er en række spørgsmål, som du kan stille dig selv inden du vælger dit:

  • Hvorhenne skal det stå?
  • Hvordan? Skal det stå på gulvet, i et hjørne eller hænge på en væg?
  • Hvor stort skal det være?
  • Hvordan skal formen på bordet være?
  • Skal det være højre- eller venstrevendt, eller centerbuet?
  • Hvilken funktion skal bordet have?

Vi sidder klar

Ring og få et bedre tilbud

70236232
Kundeservice
Mail for tilbud:mail@jyskmobelfabrik.dk