Inspiration til kontorindretning – Sådan indretter du kontoret

Skal du til at indrette et nyt kontormiljø? Eller vil du bare gerne gøre noget ved den nuværende kontorsituation, som måske ikke er helt optimal? Så er du kommet til det helt rigtige sted. Her vil vi nemlig gå lidt i dybden med hvad du kan gøre for at indrette dit kontor på en god måde, som fremmer effektiviteten og innovative tanker. Indretningen har nemlig en meget stor indflydelse på det mentale, når man skal arbejde.

Invester i gode møbler af høj kvalitet

Først og fremmest, så er det enormt vigtigt, at investere i møbler af høj kvalitet. Møbler af høj kvalitet vil primært sige møbler, som sikrer, at de ansatte sidder behageligt og kan være så produktive, som overhovedet muligt. Det inkluderer bl.a. ergonomiske kontorstole, som sikrer at de ansatte ikke får ondt i ryggen i løbet af dagen. Derudover er det også en god ide med hæve/sænke skriveborde og skillevægge.

  • Ergonomiske kontorstole

Hvis ens arbejde primært er baseret foran computeren, så er det altafgørende, at have en god kontorstol at sidde i. Har man ikke en god kontorstol, så vil det hurtigt resultere i smerter i ryg, nakke og skuldre. En ergonomisk stol sikrer, at du og dine kollegaer kan arbejde i længere tid af gangen uden at miste fokus, og vigtigst af alt, uden smerter i kroppen.

 

Du kan se hele vores udvalg af ergonomiske kontorstole her.

  • Hæve/sænke skriveborde

Ligeledes er det en god ide, at investere i hæve/sænke skriveborde til de ansatte. Hæve/sænke skriveborde gør det nemlig muligt, at rejse sig op i korte perioder en gang imellem uden at skulle forlade computeren. Det er godt for fokus, produktivitet, kroppen og meget mere. Det er også derfor, at hæve/sænke skriveborde er blevet så populære på næsten alle arbejdspladser.

 

Du kan se hele vores udvalg af hæve/sænke skriveborde her.

  • Skillevægge

Sidst men ikke mindst, så vil vi også fremhæve skillevægge. Skillevægge er nemlig meget alsidige og kan bidrage positivt til produktiviteten hos de ansatte. Når det er tid til at fokusere kan man sidde for sig selv og når det er tid til samarbejde kan man nemt stille skillevæggene til side. Derudover bidrager skillevægge i stof også positivt til akustikken i et kontorlokale.

 

Du kan se hele vores udvalg af skillevægge her.

Indret kontoret med det rigtige udstyr

Udover at vælge gode møbler, så er det også vigtigt, at have det rigtige udstyr på kontoret. De rigtige kontorartikler kan være altafgørende for maksimal produktivitet. Det gælder bl.a. ting som printere, papir, computere, blyanter, osv. Alt sammen kontorartikler, som er vigtige for den samlede produktivitet.

  • Whiteboards

Heriblandt kan man også nævne whiteboards, som næsten er et must-have til brainstorming og møder. Whiteboards er smarte, da de er super praktiske at bruge og ikke fylder noget som helst. Her hos Jysk Møbelfabrik har vi et bredt udvalg af gode whiteboards, så hvis du er ved at købe ind til et nyt kontor, så kan du med fordel tage et kig på vores whiteboards.

 

Du kan se hele vores udvalg af whiteboards her.

Hold indretningen ren og nydelig

For at opnå så høj produktivitet som muligt, så er det også vigtigt, at holde kontoret simpelt og organiseret. Det gælder både en simpel indretning, men også at købe gode møbler til opbevaring, så kontoret ikke bliver rodet. Der er nemlig ikke mange ting der kan ødelægge produktivitet lige så meget, som rod kan. 

  • Reoler og opbevaring

Vi har et bredt udvalg af skuffer og reoler, som kan hjælpe dig med at have et organiseret kontormiljø. Det er bl.a. en god ide, at give hver eneste ansatte deres egne skuffer ved deres skrivebord, så de kan opbevare deres egne papirer og ting der. Dertil er det selvfølgelig også vigtigt helt generelt med reoler og skuffer i kontoret til opbevaring af alt andet.

 

Du kan se hele vores udvalg af reoler og opbevaringsmøbler her.

Indret kontoret med farver

Man skal naturligvis ikke overdrive, når man inddrager farver i indretningen. Når det så er sagt, så er det dog en god ide, at få farver ind i indretningen. Farver har nemlig en stor effekt på vores kreativitet og velbefindende – specielt når vi er på kontoret i mange timer af gangen. Hvis det bare er et helt hvidt kontor med ingen farver, så kan det være svært, at holde motivationen oppe.

 

Generelt set bør kontoret være lyst, så det ikke bliver alt for dystert. Er der for mørkt kan det have en meget skadelig effekt på de ansattes energi. Dertil kan du inddrage en masse gode farver gennem planter, kunst eller ved at have virksomhedens logo/motto hængende rundt omkring på væggene. Der er mange forskellige måder man kan inddrage farver i kontorindretningen – det er bare med at være kreativ uden at det bliver for meget.

Vi sidder klar

Ring og få et bedre tilbud

70236232
Kundeservice
Mail for tilbud:mail@jyskmobelfabrik.dk