Bordskærm

  Viser 1–12 af 30 resultater

  Er der for meget larm på det åbne kontor? Eller vil du gerne skabe bedre arbejdsforhold for dine medarbejdere? Med en bordskærm er det muligt at øge koncentrationen og arbejdsglæden, fordi det er muligt for den enkelte at afskærme sig, når en opgave kræver fordybelse.

  Vi har et stort udvalg af bordskærme, der imødekommer forskellige behov.

 • Se mere
 • Se mere
 • Se mere
 • Se mere
 • Se mere
 • Se mere
 • Se mere
 • Se mere
 • Se mere
 • Se mere
 • Se mere
 • Se mere
 • Dæmp støjen med en bordskærm

  Det åbne kontorlandskab giver fleksibilitet, økonomiske fordele og spontane samtaler. Men, det åbner også op for mere støj fra både samtaler, telefoner og arbejdsredskaber, der er distraherende for medarbejderne.

  Med en bordskæm skabes der en effektiv afskærmning, som ikke bare filtrerer meget støj og hyppige afbrydelser fra – det gør det også nemmere for den enkelte at finde arbejdsro. Det styrker arbejdsglæden og trivslen hvilket med det samme ses i effektiviteten.

  Hos Jysk Møbelfabrik har vi sammensat et udvalg af forskellige typer af bordskærme til kontor. Medarbejderes koncentrationsniveau og behov for ro er forskellige. Netop det tager vores forskellige designs udgangspunkt i.

  Bordskærm kontor – tilpas arbejdsstationen til den enkelte

  Vi arbejder alle sammen forskelligt. Nogen har brug for fuld afskærmning for at kunne koncentrere sig om en arbejdsopgave, mens det for andre er nok med en simpel afskærmning til nærmeste kollega, så baggrundsstøjen fra tastaturet bliver sorteret fra.

  Med udgangspunkt i det kan du hos os finde bordskærme med alt lige fra én akustikdæmpende flade til 3 flader, der afskærmer hele bordet og giver den enkelte medarbejder en fornemmelse af at have sit eget ”rum”.

  Skal det være endnu mere fleksibelt end det, har vi også det, vi kalder for en ”bordskærm standup”, der kan foldes ud og stilles op, når der er brug for det – og lige så nemt foldes sammen og opbevares igen i en skuffe.

  Klik dig gerne rundt og se, om ikke vi har en bordskærm eller to, der matcher dine eller dine medarbejderes behov.

  Lad effektivitet og æstetik gå hånd i hånd med en bordskærm

  Om du er på udkig efter en akustikdæmpende bordskærm til dig selv eller gerne vil give alle medarbejdere mulighed for bedre afskærmning, kan vi med al sandsynlighed imødekomme dine behov.

  For vi har ikke kun sammensat et udvalg af bordskærme til kontor i effektivt støjreducerende materialer. Vi har også tænkt æstetikken ind i designet, så du samtidig kan matche kontorets øvrige æstetik eller højne den i valget af farver. Dette har også en positiv indvirkning på kreativiteten og effektiviteten – så tag gerne et kig på vores farvekort og se, om ikke farverne matcher de farvekoder, virksomheden i forvejen identificerer og brander sig med.

  Kom lyden til livs online hos Jysk Møbelfabrik

  Har du udset dig en bordskærm eller to til kontoret? Så er du velkommen til at lægge i kurv med det samme eller ringe til os for et godt tilbud eller hjælp. Vi fortæller gerne nærmere om vores bordskærme eller træder til, hvis der er behov for specialmål eller andre specialønsker.

  Vigtigst for os er at bidrage til et sundere arbejdsmiljø med bordskærme til kontor af høj kvalitet!