Populære spisestuestole fra DAN-FORM

Spisestuestole er et af de meget vigtige møbler. Vi sidder i dem flere timer af gangen, så derfor skal de naturligvis være komfortable og dejlige at sidde i. Derudover, så spiller spisebordsstolene også en stor rolle i forhold til indretningen i spisestuen. Udover at de skal være komfortable, så er det altså også vigtigt, at de er flotte og bidrager positivt til den overordnede indretning. Et designermærke, som laver stole der virkelig lever op til disse krav er DAN-FORM. Derfor vil vi i denne artikel gå lidt i dybden med et lille udvalg af de mange fantastisk spisestuestole vi har fra DAN-FORM i vores udvalg.

 

Alternativt kan du se hele vores udvalg af spisestuestole her.

Populære DAN-FORM Spisebordsstole

DAN-FORM er et dansk designer brand, som blev grundlagt tilbage i 1992. De designer og producerer møbler af den højeste kvalitet og i nytænkende designs. DAN-FORM er eftertragtet i hele verdenen og når man køber et møbel, som er produceret og designet af DAN-FORM, så kan man altid være sikker på, at kvaliteten er i top. Derfor er det naturligvis også med stor glæde, at vi kan tilbyde DAN-FORM møbler i vores udvalg. Nedenunder kan du se et udpluk af nogle af de mest populære DAN-FORM spisebordsstole vi har blandt vores udvalg.

1. Delta Spisestuestol – Sort

Først og fremmest er der denne helt unikke spisestuestol “Delta”, som har et tidsløst design. Ryglænet har en buet metalramme, som er enkel samtidigt med at den bidrager med flotte former til stolen. Resten af stolen er i sort bortset fra det smukke sæde i naturflet, som er super behageligt at sidde i samtidigt med, at det bidrager med en god naturlig følelse til stolen.

 

Du kan finde stolen her.

2. Flair Spisestuestol – Sort Læder, Eg Ben

På andenpladsen har vi stolen “Flair”. Denne stol har unikke former og et elegant design, som både skaber et flot udtryk, men også garanterer god komfort. Sædet og ryglænet er lavet i sort læder, som hviler på smukke elegante ben af eg, der har fået lov til at beholde sin naturlige træfarve. Denne kombination af sort læder og ben i eg passer helt perfekt sammen.

 

Du kan finde stolen her.

3. Flair Spisestuestol – Sort Læder, Krom Ben

Med samme linjer, som Flair stolen på andenpladsen, har vi også denne version. Her hviler det smukke sæde dog på ben i krom, hvilket giver stolen et moderne og mere elegant udtryk. Hvis du elsker kombinationen af sort læder og krom, så er dette den perfekte stol for dig.

 

Du kan finde stolen her.

4. Dolphin Spisestuestol – Lys Brun Læder, Krom Ben

Som nummer fire på listen har vi den helt fantastiske spisestuestol “Dolphin”, som minder lidt om Flair spisebordsstolen af DAN-FORM, men er i et lidt tyndere og lettere design. Denne specifikke version af stolen er designet i lyst brunt læder og stoleben i krom. En kombination, som man ikke kan gå galt i byen med.

 

Du kan finde stolen her.

5. Hype Spisestuestol – Lysebrun Læder

Denne spisestuestol fra DAN-FORM “Hype” er en klassisk, men samtidigt moderne stol, som er designet i et smukt nordisk design. Stolens rene og kurvede former giver stolen et enestående udtryk, samt fantastisk siddekomfort. Sædet og ryglænet på stolen er lavet i lysebrunt kunstlæder og benene er helt sortmalet. Kombinationen af det brune læder og de sorte ben er også uden tvivl med til at gøre denne stole så populær, som den er.

 

Du kan finde stolen her.

6. DAN-FORM Spisestuestol Medusa – Sort

Medusa er endnu en af de unikke stole, som vi kan tilbyde fra DAN-FORM. Stolen har et timeglasformet design i sort kunstlæder af den højeste kvalitet. Med stolens unikke form og ikoniske ben er det en tidsløs klassiker, der passer helt perfekt ind i ethvert hjem eller lokale. Udover at stolen ser helt fantastisk ud med sine smukke detaljer, så er den også designet med et fokus på maksimal siddekomfort.

 

Du kan finde stolen her.

7. Delta Spisestuestol – Hvid

Hvis du er på udkig efter en topmoderne spisestuestol, så er “Delta” af DAN-FORM muligvis det helt perfekte valg for dig. Stolen har en utroligt flot hvidmalet struktur, som i kombination med sædets lyse naturflet skaber et enestående look. 

 

Du kan finde stolen her.

8. Dual Spisestuestol – Kunstlæder

På ottendepladsen har vi DAN-FORMs unikke og ekstremt elegante spisebordssol “Dual”. Stolen kombinerer på stilet vis skandinavisk tradition med moderne linjer. Stolen har en smuk diamantmønstret ryg der giver et elegant touch, samt en rund form, der sikrer, at den er komfortabel at sidde i.

 

Du kan finde stolen her.

9. Hype Spisestuestol m. Armlæn – Lysebrun Læder

Sidst men ikke mindst har vi igen den unikke Hype spisestuestol, men denne version er med armlæn. Her får du altså det samme helt unikke design men med en øget komfort. Den er derfor et godt valg, hvis du elsker Hype-stolens design, men også gerne vil have armlæn.

 

Du kan finde stolen her.

 

Det var som sagt blot et lille udvalg af de mange forskellige DAN-FORM spisestuestole vi har her på shoppen. Vi har mange flere, også fra andre mærker, og dertil har vi naturligvis også mange andre typer stole i vores udvalg. Er du ikke på udkig efter spisebordsstole, men i stedet f.eks. barstole eller kontorstole? Dem har vi også et bredt udvalg af.

 

Du kan se hele vores udvalg af stole her.

God kundeservice og hurtig levering

Hos Jysk Møbelfabrik er vores mission altid, at levere møblerne så hurtigt som muligt, samt at levere enestående kundeservice. Hvis du har spørgsmål eller gerne vil vide mere om noget, så er du altså altid mere end velkommen til kontakte vores kundeservice, som med glæde vil hjælpe dig. Vi ser frem til at høre fra dig og forhåbentligt til at sende nye møbler ud til dig.

Vi sidder klar

Ring og få et bedre tilbud

70236232
Kundeservice
Mail for tilbud:mail@jyskmobelfabrik.dk