Tips til opbevaringsløsninger på arbejdspladsen

Kontorlokaler er dyre og derfor handler det naturligvis om, at bruge pladsen på så effektiv vis, som muligt. Der er et stort behov for smarte opbevaringspladser på kontoret, men samtidigt er det også vigtigt, at opbevaringsløsningen er stilfuld og ser godt ud på kontoret. Når man skal indrette et kontor er det jo vigtigt, at indretningen motiverer de ansatte og giver energi. Men hvordan kan man indrette kontoret med effektiv opbevaring? I denne artikel vil vi komme med en række gode råd til netop dette.

 

Er du på udkig efter smarte opbevaringsløsninger til dit kontor, så kan du finde det her. 

1. Udnyt pladsen i højden

Først og fremmest er det altid en god ide, at benytte sig af opbevaringsskabe og reoler der går op i højden. Det giver lidt sig selv – ved at udnytte højden kan du spare gulvplads og få plads til mere. Det du bruger dagligt kan du have nederst i reolen og det du ikke bruger så ofte kan du have liggende øverst. På den måde bliver det ikke frustrerende, at have nogle ting opbevaret højt oppe.

2. Skydedøre frem for almindelige låger

Der hvor du bruger skabe til opbevaringen kan det være en fordel, at vælge varianter med skydedøre i stedet for normale låger. Med skydedøre behøver du ikke den samme mængde gulvplads for skabet, som du ville have behov for med normale låger. Med skydedøre kan du dermed placere skabene i områder, som ellers ikke ville være brugt og hvor der måske ikke ville være plads til skabe med normale låger.

3. Fleksible opbevaringsløsninger på hjul

Uanset hvor smart man er med indretningen af opbevaring på kontoret, så kan det dog være svært eller helt umuligt, at finde permanente løsninger i takt med at behovet for opbevaring vokser. Så hvad gør man i sådan en situation? Her kan en god løsning være fleksible opbevaringsløsninger på hjul. Det gør indretningen mere fleksibel og alsidig, samtidigt med at man får mere opbevaringskapacitet ind i indretningen.

4. Bestemte pladser til forskellige ting

Et lille tip til når du skal opbevare jeres ting på kontoret, så er det en god ide, at alt har en fast plads. Ellers kan der hurtigt blive meget rodet og kaotisk, hvilket er frustrerende for de ansatte og ikke specielt indbydende for kunder der kommer på besøg. Ved at alt har faste pladser er det meget nemmere, at undgå, at der opstår rod.

5. Opbevaringskasser – en praktisk og stilet løsning

På kontoret kan man ikke helt undgå, at have nogle ting, som man bare opbevarer åbent i kontoret rundt omkring. Det kan dog give et lidt rodet indtryk. Her er opbevaringskasser en både praktisk og stilet løsning, som gør det nemt og hurtigt, at få orden i opbevaringen. Opbevaringskasser skaber en organiseret og pænt udtryk og sikrer samtidigt, at alle de forskellige ting ender de rigtige steder og er nemme at finde, når de skal bruges.

6. Udnyt pladsen under skrivebordet

Sidst men ikke mindst, så giver det altid god mening, at udnytte pladsen under skrivebordene. Her er det oplagt med en skuffesektion, som kan bruges til personlig opbevaring og ting, som man ofte skal bruge, når man arbejder ved skrivebordet. Ud over at udvide opbevaringskapaciteten, så hjælper en skuffesektion under skrivebordet også med at holde orden på skrivebordet, da man hele tiden nemt og hurtigt kan fjerne unødvendige ting fra bordet.

 

Er du på udkig efter smarte opbevaringsløsninger til dit kontor, så kan du finde det her. 

Vi sidder klar

Ring og få et bedre tilbud

70236232
Kundeservice
Mail for tilbud:mail@jyskmobelfabrik.dk