Lowest price at PriceRunner

Eminent Kantinebord – Ø120 cm

FRAGT: 295.00 DKK
Ryd

Fra 2.800,00DKK

small-triangle-down
small-triangle-up
worl-marker
700 M2 SHOWROOM I HERNING

Produktbeskrivelse

Leveringstid overflader - se billeder : Standart 2 - 3 uger - Extended 3 - 4 uger
Dette bord er et praktisk og funktionelt bord, som på mange måder opfylder behov til både kantiner, mødelokaler og forsamlingshuse.
Bordben, Ø38 mm stålrør i sort (RAL 9005), hvid (RAL 9016), alulak (RAL 9006) eller krom

Højde ca. 73,5 cm

Standard ABS bordkant i farverne sort, hvid og grå er muligt på alle bordplader fra Standard Programmet uden tillæg. Testet iht. EN 12521 22 mm Melamin bordplade i bøg med ABS kant 24 mm Laminat bordplade med ABS kant

Laminat er en utrolig slidstærk, hygiejnisk og holdbar løsning: Laminat giver en fleksibel overflade med mange anvendelsesområder, fra traditionelle løsninger til nye kreative trends. Højtrykslaminat består af flere lag, primært dekorationspapir eller ægte træfiner, som er imprægneret med varmehærdet, syntetisk harpiks. Lagene er presset sammen under varme og højt tryk. Desuden tåler bordpladen en vis varmepåvirkning. Den robuste overflade er helt uigennemtrængelig og kræver ingen vedligeholdelse, skal blot rengøres med et mildt rengøringsmiddel.

Melamin er en slidstærk løsning, som ikke kræver nogen vedligeholdelse og er let at rengøre. Melaminpladens kerne udgøres af en spånplade, på hvilken der limes en melaminfolie og en 2 mm stødabsorberende ABS-kant. Overfladen er meget modstandsdygtig og ridsefast, og den tåler varme. Rengøres og tørres af med en fugtig klud.

Skulle der være nogen spørgsmål om produkter og priser, så ring venligst på Tlf. +45 70 236 232 eller skriv til mail@jyskmobelfabrik.dk.

Jysk Møbelfabrik hjælper gerne med din indretning samt rådgivning af møbler. Vi står gerne tilrådighed ved både små som store projekter.