Lowest price at PriceRunner

PHE Klinik taburet 010-220

FRAGT: 75.00 DKK

2.995,00kr.

small-triangle-down
small-triangle-up
worl-marker
700 M2 SHOWROOM I HERNING

Produktbeskrivelse

PHE klinisk taburet er en sadelstol, hvilket er en ergonomisk arbejds stol, hvor man sidder ergonomisk korrekt. Det er umuligt at sidde forkert og stolen anbefales af ergo- og fysioterapeuter

Standart højde 45-65 cm

Skulle der være nogen spørgsmål om produkter og priser, så ring venligst på Tlf. +45 70 236 232 eller skriv til mail@jyskmobelfabrik.dk.

Forskellen på en traditionel stol og en ergonomisk stol I en traditionel stol sidder du i den samme fastlåste stilling og bruger kun en lille del af kroppen. Det kan være nedslidende, hvis stolen ikke har alle de gode funktionaliteter. Med Sadelstolen har du altid fødderne på gulvet uanset, hvilken arbejds højde du bruger. Det vil sige, at du kan skifte arbejds højde under arbejdet. Du bruger hele kroppen og slitagen er ikke begrænset til nogle få steder. Det afrundede sæde bremser ikke for blodcirkulationen til benene, men det reducerer mulighederne for åreknuder og blodpropdannelser. Den varierende højdejustering minimerer dannelser af muskelinfiltrationer i skulder og nakke regionerne. Dog kan almindelige stole og borde med hævesænkefunktion også af hjælpe disse problemer.