Lowest price at PriceRunner

Polytone C Drejestol

FRAGT: 80.00 DKK
Ryd

1.920,00DKK

small-triangle-down
small-triangle-up
worl-marker
700 M2 SHOWROOM I HERNING

Produktbeskrivelse

POLYTONE – et moderne design, der skaber en perfekt balance mellem stil og funktionalitet. POLYTONE-kollektionen består af tre typer besøgs-, konference- og spisestole af plast: POLYTONE-C, POLYTONE-L og POLYTONE-O. Tre forskellige karakterer, der passer perfekt ind i forskellige kontormiljøer og vil være ideelle til en række aktiviteter – møder, samarbejde, konferencer, kortvarige opgaver eller afslapning. POLYTONE – plastikstole designet til rytmen i moderne arbejde.
POLYTONE-C stole er designet af Sandonà og Sabrina Bettini. Disse stole legemliggør moderne klassikere med tidløs elegance. De tilføjer en livlig og varm følelse både til formelle mødelokaler eller uformelle afslapningsområder.

POLYTONE stole er lavet af førsteklasses polypropylen plast. Plast er et af de mest alsidige materialer, som ikke kun værdsættes for sin overkommelige pris, men også for nem vedligeholdelse og holdbarhed. Vigtigst af alt er plastik et ekstremt formbart materiale. Den kan således let formes til at antage komplekse designformer.

I sort og grå er skallen lavet i 100 % genbrugsplast. I de øvrige farver består skallen af 50 % genbrugsplast.
Mål:
Bredde: 64 cm
Dybde: 64 cm
Højde: 78 cm
Siddehøjde: 45,5 cm

Stolensskal fåes i 5 forskellige farver:  Sort, Hvid, Grå, Grøn og Rose.
Benene fåes i 5 forskellige farver:  Sort, Hvid, Metallic, Grøn og Rose.
Det er muligt at tilkøbe sædepuder i masser af forskellige farver. For at tilkøbe sædepude, kontakt os venligst på Tlf. +45 70 236 232 eller skriv til mail@jyskmobelfabrik.dk.

Skulle der være nogen spørgsmål om produkter og priser, så ring venligst på Tlf. +45 70 236 232 eller skriv til mail@jyskmobelfabrik.dk.

Jysk Møbelfabrik hjælper gerne med din indretning samt rådgivning af møbler. Vi står gerne tilrådighed ved både små som store projekter.