Lowest price at PriceRunner

Randers + Radius Tube Wood Foldebord m. ABS Kant – D: 80 cm

FRAGT: 240 DKK

Tube Wood Foldebord fra Randers + Radius, er et klapbord med massivtræsben og er del af Tube kollektionen.

 

Med Tube Foldebold kan du forvente høj kvalitet og gennemtænkte detaljer. Det er et elegant og minimalistisk foldebord, som passer ind i mange moderne indretningsløsninger og passer ind alle steder.

LÆS MERE
Ryd

Fra 4.560,00DKK

small-triangle-down
small-triangle-up
worl-marker
700 M2 SHOWROOM I HERNING

Produktbeskrivelse

Er du på udkig efter et elegant og stilfuld bord? Tube Wood Foldebord er et alsidig foldebord. Du har mulighed for at at vælge i mellem mange forskellige størrelser, farver og materialer.
Tube Wood Foldebord fra Randers + Radius, er et klapbord med massivtræsben og er del af Tube kollektionen.
Tube er Randers + Radius' mest alsidige bordkollektion, og giver dig mulighed for at vælge mellem, klapborde, faste borde og klapbare counter borde i mange forskellige størrelser, farver og materialer. Det er en elegant og minimalistisk kollektion, som passer ind i mange moderne indretningsløsninger.

Med Tube Wood Foldebold kan du forvente høj kvalitet og gennemtænkte detaljer. Det er et elegant og minimalistisk foldebord, som passer ind i mange moderne indretningsløsninger og passer ind alle steder.

Tube Foldebord kan håndteres af bare én person; Tryk på udløserknappen og benene foldes. 2 skjulte hjul sikrer ergonomisk håndtering og ingen tunge løft.


Skulle der være nogen spørgsmål om produkter og priser, så ring venligst på Tlf. +45 70 236 232 eller skriv til mail@jyskmobelfabrik.dk.

Produktdata

  • Længde:80, 120, 140, 160 eller 180 cm
  • Dybde:80 cm
  • Højde:73 cm
  • Bordpladetykkelse:2 cm