Lowest price at PriceRunner

RAW split hæve-sænkebord

FRAGT: 4960 DKK

RAW Split skrivebordet tilbyder en innovativ split-funktion for nem adgang til kabelbakken. Fås i flere størrelser og farver. Er udstyret med avanceret antikollisions teknologi for sikker og effektiv brug.

LÆS MERE
Ryd

Fra 7.700,00DKK

small-triangle-down
small-triangle-up
worl-marker
700 M2 SHOWROOM I HERNING

Produktbeskrivelse

RAW er det eneste skrivebord, hvor vi tilbyder en bordplade med split. Split betyder, at bordpladen er delt og kan trækkes fra hinanden lige over kabelbakken. På den måde får du hurtig og nem adgang til din kabelbakke. RAW split har som standard en slids med børster, hvor ledningerne går direkte ned i kabelbakken under bordpladen. Split systemet glider nemt uden at være for følsom.

RAW split har en fast dybde på 800 mm eller 900 mm og fås i fem standardlængder: 1200 mm, 1400 mm, 1600 mm, 1800 mm og 2000 mm.

RAW skriveborde er produceret i Danmark. De rektangulære søjler er fra Linak, og placeret midt på fødderne, som er lavet i 12 mm massiv stål med stillesko for nem justering. Hver søjle løfter ca. 80 kg. Det intuitive betjeningspanel, som RAW skrivebordet leveres med, kan ændres til både at indeholde Bluetooth, lysstribe reminder og display.

RAW skrivebordet er med Linak Piezo teknologi – en hardware baseret antikollisions løsning, som sidder i søjlerne. Den indbyggede PIEZO-sensor reagerer på enhver forhindring, når du hæver eller sænker skrivebordet, hvorefter den stopper og vender for at undgå kollision.

Stellet fås i hvid, alu eller sort lakeret stål.

RAW skrivebordet er PVC frit, CE-mærket og opfylder kravene til EN 527-1_2 certificeringen.
5 års garanti på RAW skriveborde.