Lowest price at PriceRunner

REFLECT III LEARN 7400 m. sædepolstring

FRAGT: 60.00 DKK

Reflect III-stolen udstråler personlighed med sit organiske design og er ideel til kantiner, mødelokaler og undervisningsmiljøer. Den er nem at rengøre og perfekt til steder med mange mennesker. Stolen er miljøvenlig med skaller af genanvendeligt PP og et stel af genbrugt stål, fremstillet i henhold til RoHS- og REACH-direktiverne. Alle dele kan demonteres, udskiftes, og genanvendes, hvilket fremmer bæredygtighed. Savir Design modtager brugte Savir-produkter til genanvendelse og støtter den cirkulære økonomi.

LÆS MERE
Ryd

Fra 1.400,00DKK

small-triangle-down
small-triangle-up
worl-marker
700 M2 SHOWROOM I HERNING

Produktbeskrivelse

REFLECT LEARN 7400 4-benet stel med glidere, sædepolstring og ryg i PP

Reflect III-stolen udstråler personlighed med sit organiske design. Den er perfekt til kantiner, mødelokaler og undervisningsmiljøer, og den er nem at rengøre, hvilket gør den ideel til steder med mange mennesker.

Reflect III-stolen er designet med stor omtanke for miljøet. Skallerne er lavet af genanvendeligt PP, og stellet består af genbrugt stål, fremstillet i overensstemmelse med RoHS-direktiv nr. 2011/65/EC og REACH-direktiv nr. 2002/95/EC.

Alle dele af stolen kan nemt demonteres og udskiftes eller kildesorteres og genanvendes. Dette reducerer råstofforbruget og bidrager til en bæredygtig forvaltning af jordens ressourcer. Savir Design tager imod alle brugte Savir-produkter til genanvendelse efter endt livscyklus, hvilket fremmer den cirkulære økonomi og mindsker den samlede miljøbelastning fra produktion og forbrug.

REFLECT LEARN 7400 kan stables.

Ring til os nu og få en skarp pris ved køb af 6 stk. eller flere.

Skulle der være nogen spørgsmål om produkter og priser, så ring venligst på Tlf. +45 70 236 232 eller skriv til mail@jyskmobelfabrik.dk.

Jysk Møbelfabrik hjælper gerne med din indretning samt rådgivning af møbler. Vi står gerne til rådighed ved både små som store projekter.

Produktdata

  • Højde82, cm
  • Brede51 cm
  • Sædehøjde49,5 cm
  • Sædebredde 45 cm
  • Sædedybde50,5 cm