Delta stol

  Viser alle 2 resultater

  Er du på udkig efter en moderne og stilfuld stol, der både tilbyder funktionalitet og æstetik? Delta stolen er et meget populært valg, da det moderne og trendy design gør sig godt i rigtig mange hjem.

  Gå på udkig efter din favorit og glæd dig til at sidde godt.

 • Se mere
 • Se mere
 • Delta stol – et moderne valg i et moderne hjem

  En Delta stol er blandt favoritten hos mange. Vi tænker, det især skyldes den buede metalramme, der danner et enkelt og klassisk udtryk. Men sædet i naturflet spiller også en rolle, da det giver en rigtig god siddekomfort og et flot udtryk til stolen selv og de omgivelser, som den står i.

  Du kan få en Delta stol i forskellige varianter, så den passer godt ind i netop din bolig og til dit spisebord. Det er en meget holdbar stol, som du roligt kan bruge til hverdag og til gæster.

   

  Få mange gode stunder med en Delta stol

  Et flot design og holdbare materialer er, hvad der kendetegner Delta stolen. Den er ikke bare lavet til at blive brugt men også til at indbyde til gode og hyggelige stunder. Den gode siddekomfort gør det behageligt at mødes til god mad eller gode snakke, lige så vel som det er behageligt at nyde en kop kaffe eller roen i den ellers hektiske hverdag.

  Indret med Delta stolen derhjemme, på kontoret eller i udestuen alt efter, hvor du kan lide at nyde en god stund. Mix gerne de forskellige varianter for et anderledes og dynamisk udtryk.

  Har du spørgsmål til produkter, priser eller levering, er du velkommen til at kontakte os. Vi er eksperter på Delta stolen og guider dig gerne, så du er sikker på at træffe et godt valg. Siddekomfort er vigtigt – og den hjælper vi dig gerne med at sikre.

   

  Sådan holder du din Delta stol flot og indbydende

  En Delta stol er til for at blive brugt. Du skal derfor ikke holde igen, fordi du er nervøs for, om den mon bliver slidt eller beskidt. Glæden ved en Delta stol og en god spisebordsstol er jo netop, at den kan glide ind og være en helt naturlig del af hverdagen.

  Papirflet er et meget holdbart materiale, hvilket også er, hvad mange holder af ved denne stol. Normalt kræver det ingen eller kun meget let vedligeholdelse, da det er designet og udviklet til at kunne holde i årevis. Til stor glæde for dig, der godt kan lide at samle venner og familie om spisebordet.

  Det kan selvfølgelig ikke undgås, at brugen af stolen kan ses over tid. Vil du derfor gerne friske sædet op, kan du med fordel aftørre det med en hårdt opvredet klud, som du forinden har dyppet i en neutral sæbeopløsning. Gør det ikke for ofte, da det slider på papirgarnet.

  Det er et meget holdbart materiale, fordi det er behandlet med voks, der hjælper til at forhindre pletter. Det kan dog godt opstå, hvis du spilder stærkt farvet mad eller kraftige væsker såsom rødvin.